Meridian UŽIVO: Tricky sa nama priča o NBA, Partizanu, Zvezdi… (VIDEO)

Tricky

Ako kažemo da je gost u našoj Meridian UŽIVO emsiji Nemanja Blažić, možda vam to neće značiti. A ako kažemo da nam dolazi Tricky?

Najpoznatiji srpski freestyle basketaš i u poslednje vreme jutjub zvezda će 25.12 od 19 časova sa nama pričati o mnogo toga vezanog za košarku! Katolički Božić je tradicionalno košarkaški termin, a dok pratite šta se dešava u ABA i NBA ligi možete da uključite naš jutjub lajv i čujete šta Tricky ima da kaže!

ZAPRATI NAŠ YOUTUBE KANAL! 

Neki kažu da je najumešniji Srbin sa loptom u ruci, na jutjubu ga prati preko 50.000 ljudi! Sada ćete vi eksluzivno imati priliku da čujete njegovo mišljenje o mnogim košarkaškim temama.

Da ne bude da smo samo mi tu da razgovaramo sa njim – uključite se! Uz hešteg #MeridianUzivo na našem zvaničnom tviter profilu spremie pitanja za njega, a možete već sada postavljati pitanja i na našem fejsbuku.

Naravno tu je i YouTube, gde takođe tokom emisije možete da postavljate pitanja! Tricky i mi ćemo se potruditi da što više damo glas publici i da odgovorimo na vaša pitanja.

Za sada možemo da kažemo samo da ćemo razgovarati o freestyle basketu, NBA, Evroligi, Evrokupu, Partizanu, Zvezdi,Megi, reprezentaciji Srbije, NBA All Star meču koji se približava….

Tema će biti mnogo! Tako da vam ne preostaje ništa drugo nego da nas od 19 časova pratite na našem YouTube kanalu!

Sačekajte 19:00 i pratite nas na ovom linku!