Meridian UŽIVO: Dolazi nam Vladimir Kovačević, postavi mu pitanje!

Meridian UŽIVO

Popularni glumac Vladimir Kovačević biće gost nove Meridian UŽIVO emisije, koju ćete na našem Jutjub kanalu moći da pratite u ponedeljak 11. februara od 18 časova.

Kovačević će biti jedan od naših gostiju ovog izvanrednog ponedeljka, pošto ćete već od 20 časova moći da pogledate i intervju košarkaša Partizana Vanje Marinkovića. Vlada će odgovarati na vaša pitanja o svim sportovima, a najviše priče biće o fudbalu i košarci.

Meridian UŽIVO: Dolazi nam Vladimir Kovačević, postavi mu pitanje!

Kao osvedočeni navijač Crvene zvezde, Kovačević će nam govoriti kakvi su njegovi utisci o uspesima crveno-belih, naročito u fudbalu. Protekle godine je po prvi put imao prilike da gleda Zvezdu u Ligi šampiona, te ćemo sigurno i o tome diskutovati. Kako mu se čini sve što radi Vladan Milojević i koliko često ide na utakmice voljenog tima, biće samo neke od tema.

Tu je naravno i uvek nezaobilazna košarka, naročito sada kada se bliži Kup Radivoja Koraća. Vlada će pričati o svojim utiscima o igri pod koševima, kao i rezultatima večitih u Evrokupu.

Meridian UŽIVO: Dolazi nam Vladimir Kovačević, postavi mu pitanje!

Spremite vaša pitanja i šaljite nam ih u komentaru na ovu vest, kao i na našim fejsbuk i instagram stranicama. Sa vama smo u ponedeljak u 18 časova, u prvoj od dve Meridian UŽIVO emisije. Gledamo se!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime