MERIDIAN UŽIVO: Dolaze 3X3 šampioni – Mr Crossover i haubica sa Uba! (VIDEO)

Meridian UŽIVO

Prošli ponedeljak je pao tačno 1. januara, pa se nismo družili, ali već sada imamo pravu poslasticu za sve ljubitelje košarke u Meridian UŽIVO emisiji. Dolaze nam Dragan Bjelica i Ivan Popović.

Oni su jedni od najboljih 3X3 igrača na svetu. Sa timom Beograd su u prethodnoj sezoni postigli mnoge uspehe uključujući i osvajanje turnira u Skoplju, Sibinju, Cirihu. Igrali su od Meksiko Sitija do Užica, a na turnirima u regionu su bili jako zapaženi i uglavnom su ih osvajali.

GOST NAM JE BIO I TRICKY! POGLEDAJ ŠTA JE REKAO! 

Beograd je trenutno na sedmom mestu na rang listi 3X3 timova na svetu. Kada je u pitanju individualni plasman Bjelica je 27. a Popović 25. na 3X3 listi.

Obojica su u karijerama i profesionalno igrali košarku, a otkako su krenuli da se bave basketom 3X3 u samom su svetskom vrhu.

Bjelica je poznat kao jedan od basketaša sa najboljom tehnikom, pa je zato zaradio nadimak Mr. Crossover, a Popović je nadaleko poznat kao ubitačan šuter za tri poena!

Meridian UŽIVO emisija će ih ugostiti od 19 časova, a sa njima ćemo pričati o basketu 3X3, košarkaškim počecima, planovima za Olimpijske igre… Naravno i vi možete da postavljate pitanja našim gostima, komentarima na YouTube-u tako i putem heštega #MeridianUŽIVO na tviteru!

A U PRVOJ EPIZODI SMO PRIČALI O SVETSKOM PRVENSTVU! 

Razgovaraćemo o tome kada su prvi put krenuli da razmišljaju o 3X3 karijeri, koji su im planovi za narednu sezonu… Naravno razgovaraćemo i o derbiju ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, Partizanu, Evrokupu, Evroligi, ali i NBA ligi ove sezone i tome šta rade kada se ne bave košarkom.

Budite uz Meridian UŽIVO od 19:00!