YOUTUBE ODLAZI U PROŠLOST: Meridian tube će vas oduševiti!

meridian tube
Meridian tube je nova platforma koja će vas oduševiti! (FOTO: Meridian)

Brojne sportske zanimljivosti, vrhunski intervjui sa najpopularnijim sportistima u Srbiji, a i šire, košarkaški i fudbalski kvizovi, kao i nesvakidašnje priče o našim najvećim legendama na jednom mestu? Moguće je!

Meridian tube je tvoje novo sportsko mesto na kojem ćeš, sigurni smo, uživati iz dana u dan. O čemu se radi?

Svi oni koji nemaju vremena da čitaju, te često požele da se informišu prilikom vožnje, treninga, ručka ili bilo kojih drugih aktivnosti, sada sve sportske informacije i zanimljivosti mogu naći na jednom mestu.

Naime, klik OVDE vodi vas na novu Meridianovu platformu i vrlo zanimljiv sportski svet. Osim što se možete podsetiti dosadašnjeg rada i vaših omiljenih snimaka, budite sigurni da vas ono najbolje tek čeka.

Naime, razvijena je nova platforma Meridian tube, koja sadrži mnoštvo video sadržaja iz sveta sporta, kako iz Srbije, tako i iz sveta. Uz kratak “vodič” pokazaćemo vam šta vas sve to čeka na novoj platformi.

Uz pravilno određene i grupisane kategorije, već na pravi pogled jasno je da Meridian Tube sadrži nekoliko različitih segmenata, koji su lako pregledljivi i uz samo jedan klik stižete do sadržaja koji vas zanima.

meridian tube-platforma
Meridian tube je prava stvar!

Za početak, tu su zanimljive činjenice, koje vas vode do “druge strane” sporta, odnosno svega onoga što ne vidimo na samom terenu.

Koji su tu najpopularniji sportovi na svetu? Na šta sportisti troše novac? Koji su “najluđi” sportski rekordi i ko su najbolji poker igrači na svetu?

Odgovore na ova pitanja možete naći upravo u kategoriji “Zanimljive činjenice”, a onda možete krenuti u dalje pretraživanje.

Ako vas posebno zanimaju određene ličnosti, pogotovo fudbalske, pređite na kategoriju ”Priče iz kraja” i tu ćete naći biografije nekih od najpoznatijih sportista. Ali, ovde se ne nalazi samo “suva” statistika, već i interesantni detalji iz privatnih života ljudi.

Ako, pak, smatrate da ništa ne može nadomestiti “živi” razgovor i ako ste ljubitelji intervjua, rubrike “Moj ugao” i “Sport Fokus”, koji je novi podcast, su idealne za vas.

Dejan Radojić, Dejan Savić, Nenad Peruničić, Dejan Milojević… Samo su neka od imena čije priče možete čuti.

I kada se informišete o svemu ovome, vreme je za proveru znanja. Naime, na Meridian tube platformi vas čekaju i košarkaški i fudbalski kvizovi.

Dakle, svi ljubitelji sporta, zabave i interesantnih informacija sada su dobili plaftformu koja im sve to daje na jednom mestu.

Sve to znači da ne smete da propustite ovu sjajnu priču i da Meridianbet Tube mora naći mesto na vašem pretraživaču!

ZARADI OČAS POSLA: Savršen tiket je na klik od tebe!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nevena Ignjatović: Super-G je oduvek bio moj cilj | MOJ UGAO

 

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime