Meridian tiket – Najteže je izabrati kada je mnogo parova!

Sinoć nas je ’’prodao’’ samo Napoli. Čekali smo njihov pogodak sve do nadoknade vremena a onda je Fejnord postigao gol. Neće nas poremetiti takvi detalji, za večerašnje mečeve imamo novi tiket. Pogledajte šta smo izdvojili danas!

Atalanta – Lion GG (kvota 1.63)

Oba tima su već obezbedili prolazak u narednu rundu. To nije bio težak zadatak jer je u grupi bio Everton, koji je bio skandalozan. Prvi meč ovih rivala je završen rezultatom 1:1 pa će večers morati da se potrude. Atalanta ima prednsot domaćeg terena i bolju gol-razliku pa Lionu treba pobeda na ovom meču.

Zlin – Lokomotiva 2 (kvota 1.71)

Bez obzira na ishod drugog meča u grupi, Lokomotiva će se plasirati dalje ukoliko pobedi. Zlin je svoju evropsku epizodu, do koje je stigao neočekivano, završio još davno. Sada im ne preostaje ništa drugo nego da igraju za čast. Kvalitet koji poseduju jednostavno neće biti dovoljan da zaustave Lokomotivu.

FCSB – Lugano 1 (kvota 1.50)

Lugano je siguran da na proleće neće igrati u Evropi. To je dovoljan razlog da u Rumuniju doputuju opušteniji nego što bi trebalo. Ako nekadašnja Steaua iskoristi to i slavi na ovom meču, biće prvoplasirani tim u grupi. Điđi Bekali će odmah zamisliti sebe kako podiže trofej u Ligi Evrope.

Real Sosijedad – Zenit GG (kvota 1.73)

Dva kvalitetna tima će u Španiji odlučivati o prvom mestu. Gosti iz Rusije imaju bod više i to se čini kao ogroman kapital. Da bi Real Sosijedad zauzeo prvu poziciju na tabeli, potrebna im je pobeda. Zato što su u grupi imali Vardar, oba tima su među najefikasnijima u takmičenju. Mi se nadamo golovima i na njihovom međusobnom meču.

Rijeka – Milan 4+ (kvota 3.20)

Samo jedan meč Riječana nije došao u 4+. Kod Milana je situacija nešto lošija, oba meča sa AEK-om su završena 0:0. Milan i Rijeka igraju napadački fudbal pa će tako biti i sada kad već znaju svoju sudbinu. Milan će biti prvoplasirani tim u ovoj grupi, Rijeka je već ispala. Sad im ostaje samo da odigraju za publiku, sa golovima, naravno.