Meridian tiket – U Ligi šampiona pretežno kečevi!

Poučeni iskustvom od prethodnih dana za danas smo izabrali malo realnije kvote. Poslednja dva puta nam se dešavalo da pogodimo samo 3 od 5 izabranih parova.

Poučeni iskustvom od prethodnih dana za danas smo izabrali malo realnije kvote. Poslednja dva puta nam se dešavalo da pogodimo samo 3 od 5 izabranih parova. Sada se nadamo da će manje kvote doneti veću preciznost.

Bajern – PSŽ GG3+ (kvota 1.70)

Da, bilo je 3:0 u prvom meču. Ali ne može Bajern ponovo da ne postigne gol. Oporavljeni su nakon promene trenera, više im Bundesliga nije problem i mogu da igraju opušteno. PSŽ svima može da postigne gol. Prvo mesto u grupi još uvek nije odlučeno pa očekujemo varnice ovde.

Mančester junajted – CSKA 1 (kvota 1.43)

Junajted ima težak meč, gradski derbi, za vikend. To je jedina stvar koja može da im poremeti planove u Ligi šampiona. Ipak, oni imaju dovoljno kvaliteta da i neki igrači iz drugog plana savladaju CSKA. Da bi bili potpuno bezbedni, potreban im je najmanje bod sa ovog meča. Nije za očekivati da Murinjo išta prepusti slučaju u ovoj situaciji.

Benfika – Bazel x2 (kvota 1.46)

Ako pobedi Mančester, Bazelu je dovoljan bod. Ogroman bi uspeh za njih bio plasman u prolećni deo takmičenja. Benfika se od svih ambicija oprostila još davno. Lako bi mogli da budu jedan od timova koji grupnu fazu završava bez bodova. Ipak, ostavili smo im malu šansu za remi ovom duplom šansom. Čisto ukoliko Junajted stekne nedostižnu prednsot već u ranoj fazi meča.

Čelsi – Atletiko 1 (kvota 2.15)

Pamtiće Čelsi onaj poraz u Rimu ukoliko večeras ne uspe da savlada Atletiko. Dva trenera čija se agresivnost graniči sa histerijom, na istom mestu. Atletiko je u prethodnom kolu učinio uslugu timu iz Londona. Tada su savladali Romu i Čelsi vratili na vrh grupne tabele. Sada, da bi sebi obezbedili proleće, moraju da slave i na ovom meču. Čelsi je favorit, njima pobeda kupuje prvu poziciju u grupi.

Seltik – Anderleht 1 (kvota 1.85)

Domaćoj ekipi je i bod sa ovog meča dovoljan. Oni su bili ubedljivi u Belgiji, postigli su tri gola i sačuvali mrežu. Brendanov Seltik ne zna da igra drugačije. Protiv slabijih ekipa, recimo u Škotskoj, vrlo su ubedljivi. Protiv jačih timova, poput Bajerna i PSŽ-a, protivnici su ubedljivi. Seltik je primio 17 golova u dosadašnjem delu grupne faze ali će večeras obezbediti mesto u Ligi Evrope narednog proleća. Nadamo se pobedom, protiv tima koji je slabiji od njih.