Meridian tiket – Da probamo pet kečeva!

Šta radimo kada nam tiket ne prođe dobro? Malo spustimo kvote. Sada smo odigrali mnogo opreznije nego inače i uglavnom je naš današnji izbor pao na favorite. Ovo su pet mečeva gde očekujemo pobedu domaćeg tima.

Marsej – Sent Etjen 1 (kvota 1.45)

Monako je juče bio veoma blizu još jednog kiksa. Imali su dva gola zaostatka ali su uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Da bih ih Marsej stigao na drugoj poziciji, potrebna je pobeda danas. To ne bi trebalo da bude problem. Sent Etjen je u očajnoj formi i polako klize ka opasnoj zoni. Za razliku od nekih evropskih sezona, Olimpik Marsej sada deluje kao ozbiljan klub.

Milan – Bolonja 1 (kvota 1.50)

Muči se Milan već neko vreme. Dva uzastopna remija u ligi, poraz u Rijeci. Smenili su trenera i sada je tu Đenaro Gatuzo. Nismo oduševljeni njegovim trenerskim kvalitetima ali njegov temperament ne toleriše neuspehe. Bilo ih je već dovoljno, dva za redom pod njegovim vođstvom. Sada će podviknuti, nadamo se i savladati Bolonju. Bolonju kojoj odlično ide i ima isti broj bodova kao današnji rival.

Rasing – Gimnasia 1 (kvota 1.80)

Selimo se za trenutak u Južnu Ameriku, gde će Argentinci nastaviti sa svojom ligom. Oni trenutno igraju format sa 28 timova i sigurno ni sami nisu shvatili sva pravila tog takmičenja. Gimasia gostuje Rasingu u duelu dve ekipe koje se nalaze pri dnu tabele. U takvoj situaciji je posebno važno da domaćin ostvari pobedu i ne dovede sebe u problem.

PAOK – PAO 1 (kvota 1.38)

Pao je ovu sezonu krenuo sa -2 boda zbog kazne saveza. I pored toga su ostavili solidan utisak ali ne ništa više od toga. Trenutno su u sredini tabele i neće moći da se priključe najboljima. A veoma blizu vrha je PAOK. Ekipa koja želi Vladana Milojevića na svojoj klupi naredne sezone je trenutno trećeplasirana. Mogla bi nakon ovog kola da bude samo jedan bod iza lidera na tabeli pa šansu ne sme propustiti.

Penjarol – Defensor 1 (kvota 1.84)

Ovo je revanš meč finala u Urugvaju. Penjarol je najpoznatiji klub iz te južnoameričke zemlje a prednost ima i nakon prvog meča. U gostima su slavili 1:0 a sada imaju priliku da potvrde titulu na svom terenu. Takav poklon ne sme da se propusti.