Meridian tiket – Na Boxing Day samo Englezi!

Nismo imali previše dilema oko sastavljanja tiketa za danas! U Engleskoj je Boxing Day, skoro svi će na teren danas i ponuda je odlična! Šta god ga gađate – ima u ponudi!

Totenhem – Sautempton 1&3+ (kvota 2.06)

Deset golova su igrači Totenhema postigli u poslednje tri svoje pobede. Oni ne mogu da pobede ukoliko se ne raspucaju a Sautempton je idealan protivnik za to. Kejnu su potrebna još dva gola da postane najbolji strelac u ovoj kalendarskoj godini pa tu šansu neće propustiti. Na Boxing Day uvek očekujemo golove!

WBA – Everton 2 (kvota 3.35)

Gađamo ogromnu kvotu na ovom paru! Everton je u odličnoj formi što se ne može reći za domaćina. Još uvek nisu priviknuti na Pardjuov sistem igre. Sa druge strane, gazi ekipa Evertona koja uopšte ne liči na ekipu sa početka sezone.

Midlzbro – Bolton 1 (kvota 1.45)

Dva tima koja su prethodne sezone igrali u različitim rangovima. Midlzbro je ispao iz Premijer lige i mogao bi da bude jedan od kandidata za povratak. Bolton je ušao iz Lige 1, ali će teško stići do opstanka. Pobedili su u poslednjem meču ali su i dalje u zoni ispadanja.

Blekburn – Ročdejl 1 (kvota 1.65)

Domaća ekipa je spremna za povratak u drugoligaško društvo. Prošle godine su ispali neočekivano ali sada zauzimaju treću poziciju. Kandidati su, dok je Ročdejl kandidat na drugoj strani. Oni će teško do opstanka jer su trenutno na 22 boda iz isto toliko mečeva.

Exeter – Forest Grin 1 (kvota 1.70)

Fino smo rasporedili parove pa nam peti stiže iz Lige 2. Ovakva kvota je poklon na Boxing Day. Tamo će igrati Eksiter, ekipa koja trenutno ima direktan plasman u viši rang. Protivnik će biti poslednjeplasirani Forest Grin koji na tri meča nije osvojio ni jedan bod.