Meridian retrospektiva 2018: Od MMA spektakla i Mundijala do F4 Evrolige i Lige šampiona! (VIDEO)

Samo ove godine Meridianbet je svojim gledaocima obezbedio rekordan broj interjua, emisija i uključenja. Pokrili smo sve najvažnije događaje i konferencije, ugostili najpoznatije sportske i javne ličnosti i uvek bili na licu mesta donoseći kvalitetan, uzbudljiv i pre svega ekskluzivan sadržaj.

Uradili smo preko 100 intervjua, uključujući razgovore sa najaktuelnijim ličnostima, pratili smo najbitnije mečeve uz uključenja sa najinteresantnijih lokacija, dok smo samo u emisiji Meridian UŽIVO ugostili neke od najboljih sportista, komentatora, novinara, sportskih funkcionera i čelnika mnogih klubova. Tu se nismo zaustavili.

Bili smo u Rusiji na Svetskom prvenstvu, u korak smo pratili reprezentaciju Srbije, ali i ostale najvažnije utakmice, javljali smo se sa tribina, prenosili atmosferu u i oko novoizgrađenih ruskih stadiona, a sve to ste mogli da gledate na našem YouTube kanalu na kojem vas očekuje i ogroman broj raznih iznenađenja i fenomenalnih nagrada.

Takođe, posetili smo najveće gradove u regionu i razgovarali sa građanima o „mundijalskoj avanturi“, dok je posebno mesto u ovoj godini zauzela akcija naše kompanije koja je mnoge igrače usrećila tako što ih je poslala u Rusiju da uživo isprate najvažniji sportski događaj na planeti.

Fajnal for Evrolige smo snimali iz praktično svakog mogućeg ugla, a i podelili smo nekoliko paketa ulaznica za sva četiri duela, uključujući veliko finale. Pored toga, detaljno smo „obradili“ nastupe Crvene zvezde u Ligi šampiona uoči kojih je išla specijalna emisija „4 DAME“.

Bili smo pokrovitelji Meridian Megdana i ceo događaj ispratili na najbolji mogući način, od prenosa spektakularnih MMA duela do snimanja najzanimljivijih dešavanja iza kulisa, a pokrivali smo i brdske trke i pomagali obnovu najtrofejnijeg sportskog kolektiva u BiH RK Borac.

Jednostavno, bili smo tamo gde su nas želeli svi naši pratioci koji su na YouTube kanalu Meridianbet mogli da uživaju u kvalitetnom, ali istovremeno jedinstvenom i edukativnom sadržaju.

Ono što je najbolje – tek smo počeli!

https://www.youtube.com/watch?v=pEswvHqSi-o&fbclid=IwAR2Sz-9f8ZnMFJ5ufn4234B8Jl84iT81F4z9yfxgvRs_oSxg6Z2HVYS36oA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime