Meridian prognoza: Jagodina sanja Srbiju u finalu! (VIDEO)

Nastavljamo sa turnejom po Srbiji i sa ispitivanjem naših igrača. Meridian je ovoga puta posetio Jagodinu a naša kladionica je bila puna ljudi koji su želeli da popričaju sa ekipom. Snimili smo nekoliko zaljubljenika u fudbal a oni su nam otkrili da Jagodina veruje reprezentaciji Srbije.

Naše prvo pitanje je bilo ko će osvojiti Svetsko prvenstvo. Dobili smo nekoliko različitih odgovora ali su se kao glavni favoriti istakli Brazil i Nemačka. Ti timovi su bili odgovor i na drugo pitanje, kada smo pričali o finalistima.

MORAMO DA POBEDIMO ŠVAJCARSKU!

Doduše, tada su naši igrači dodali još nekoliko imena. Pomenuti su Argentinci, Španci, pa čak i Belgijanci, među ekipama koje mogu da stignu do same završnice turnira. Iako od četiri najveća favorita nijedan nije pobedio, prvenstvo ima još dugo da se igra.

Za titulu najboljeg igrača na prvenstvu je ranu kandidaturu istakao Ronaldo. Sa tri gola protiv Španaca je pokazao da je u odličnoj formi i dao zadatak Mesiju i Nejmaru. Njih dvojica su u prvom kolu odigrali slabe mečeve i moraće dobro da se potrude u nastavku.

Što se tiče Srbije, svi su saglasni u oceni da će Srbija proći grupnu fazu! Takav ishod se uopšte ne dovodi u pitanje. Slično je bilo i kada smo pitali ko će biti najbolji strelac naše reprezentacije na ovogodišnjem Mundijalu.

A ONDA PROTIV BRAZILA!

Izbor većine je bio Aleksandar Mitrović a imali smo i jedan zanimljiv odgovor. Videćemo da li Matić stvarno može da postigne najviše golova i obraduje jednog igrača iz ove ankete. Celokupan utisak je da je Jagodina veoma složna u davanju ocena.

Uporedili smo timove Srbije i Hrvatske, pričali o broju golova koje će postići naša reprezentacija. Bilo je reči i o Mažiću, koji je već sudio finale Lige šampiona. Sve u svemu, Jagodina se pokazala kao dobar domaćin. Videćemo da li će bitii dobrih prognoza. Poslušaj predloge i sačekaj da dođemo i u tvoj grad!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime