Meridian priziva Zvezdu u finalu Lige šampiona! Da se ponovi Bari – kvota 1991!

Ben
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Voleli bismo da nađemo negde listu iz neke kladionice iz 1991. godine da vidimo koja je kvota bila da Zvezda igra finale Kupa Šampiona. Sigurno je bila dobra kvota a Zvezda je i tada bila daleko od favorita. Meridian je izbacio Zvezda – Liga šampiona specijal a kvota da Zvezda igra finale Lige Šampiona je 1991!

Ako ni zbog čega drugog, onda zbog uroka treba probati.

A tog 29. maja 1991. godine, Milojko je rekao da se nebo otvorilo a mi ćemo da otvorimo Meridian specijal sa preko 300 igara i odabraćemo 10 singlova uz koje možete da ispratite crveno-belu evropsku avanturu.

  1. Zvezda je 1991. u finalu, u penal seriji, dala svih pet penala. Da Zvezda u grupi postigne 5 i više golova je 5. Čista petica!

2. Gol sa preko pola! To bi bio pravi spektakl. Ko bi to mogao… Boaći? Kafu? U svakom slučaju 250 puta bi uvećali svoj ulog na ovu opkladu.

3. Piksi je nekada na derbijima davao golove iz kornera. Da li može Rodić to u Ligi šampiona? Ili Ben? Gol direktno iz kornera je 300!

4. godine na putu do titule šampiona Evrope, Dika Stojanović je 3 puta završio utakmicu bez primljenog gola. Borjan kao Dika – kvota 100!

5. Ni 1991. niko nije uspeo da postigne het trik u Kupu šampiona. Da li može neko 2018. u Ligi Šampiona? Kvota 101!

Papen je 1991. bio najbolji napadač Evrope. I nije dao gol Zvezdi. Danas su na spisku Nejmar, Salah i Mbape. Može li istorija da se ponovi?

Idemo redom:

6. Nejmar ne daje gol Zvezdi: 4

7. Salah ne daje gol Zvezdi: 3.80

8. Mbape ne daje gol Zvezdi: 4

9. Heroj ulaska Zvezde u Ligu Šampiona je bio Degenek a Ben mu je „ukrao“ jedan gol. Da li to, borbeni Australijanac, može da nadoknadi u grupnoj fazi LŠ?

10. I na kraju, da se ponovi Bari, kvota 1991!

Srećno Zvezdo! Srećno kladioničari!

Navratite do najbliže Meridian kladionice!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime