Voleli bismo da nađemo negde listu iz neke kladionice iz 1991. godine da vidimo koja je kvota bila da Zvezda igra finale Kupa Šampiona. Sigurno je bila dobra kvota a Zvezda je i tada bila daleko od favorita. Meridian je izbacio Zvezda – Liga šampiona specijal a kvota da Zvezda igra finale Lige Šampiona je 1991!

Ako ni zbog čega drugog, onda zbog uroka treba probati.

A tog 29. maja 1991. godine, Milojko je rekao da se nebo otvorilo a mi ćemo da otvorimo Meridian specijal sa preko 300 igara i odabraćemo 10 singlova uz koje možete da ispratite crveno-belu evropsku avanturu.

  1. Zvezda je 1991. u finalu, u penal seriji, dala svih pet penala. Da Zvezda u grupi postigne 5 i više golova je 5. Čista petica!

2. Gol sa preko pola! To bi bio pravi spektakl. Ko bi to mogao… Boaći? Kafu? U svakom slučaju 250 puta bi uvećali svoj ulog na ovu opkladu.

3. Piksi je nekada na derbijima davao golove iz kornera. Da li može Rodić to u Ligi šampiona? Ili Ben? Gol direktno iz kornera je 300!

4. godine na putu do titule šampiona Evrope, Dika Stojanović je 3 puta završio utakmicu bez primljenog gola. Borjan kao Dika – kvota 100!

5. Ni 1991. niko nije uspeo da postigne het trik u Kupu šampiona. Da li može neko 2018. u Ligi Šampiona? Kvota 101!

Papen je 1991. bio najbolji napadač Evrope. I nije dao gol Zvezdi. Danas su na spisku Nejmar, Salah i Mbape. Može li istorija da se ponovi?

Idemo redom:

6. Nejmar ne daje gol Zvezdi: 4

7. Salah ne daje gol Zvezdi: 3.80

8. Mbape ne daje gol Zvezdi: 4

9. Heroj ulaska Zvezde u Ligu Šampiona je bio Degenek a Ben mu je „ukrao“ jedan gol. Da li to, borbeni Australijanac, može da nadoknadi u grupnoj fazi LŠ?

10. I na kraju, da se ponovi Bari, kvota 1991!

Srećno Zvezdo! Srećno kladioničari!

Navratite do najbliže Meridian kladionice!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime