Meridian podelio još jedan Sony Playstation 4 – Stefan je dobitnik!

Meridian

Meridian kladionica svake nedelje deli konzolu Sony Playstation 4, a prvi dobitnik je Stefan iz Lazarevca! On je protekle nedelje pogodio kvotu 506.22 i time zaslužio ovu vrednu nagradu.

Stefan je bio gost našeg Nikole Lalovića, koji mu je uručio nagradu u okviru naše promocije “Pogodi kvotu 500 i osvoji PS4”. U okviru te akcije, igrač koji u toku svake sedmice pogodi kvotu najbližu kvoti 500 na svom dobitnom tiketu automatski dobija i konzolu PS4.

Meridian podelio još jedan Sony Playstation 4 – Stefan je dobitnik!

On je u razgovoru sa Nikolom govorio o tome kako je došao na ideju da odigra ovakav tiket, kao i kako je birao parove na koje će se kladiti. Svi njegovi parovi sa dobitnog tiketa bili su parovi engleskih fudbalskih liga igranih na takozvani Boksing dej, dan nakon katoličkog Božića.

UPOZNAJ SE SA NAŠOM PROMOCIJOM!

Na tiketu se nalazilo tačno 13 parova, ali Stefanu to očigledno nije bio malerozan broj. Pogodio je kvote u rasponu od 1.03 do 1.98. Najsigurnija kvota bila je ona da će na meču Vulverhemptona i Fulama biti viđen bar jedan gol, dok je najveću kvotu donela igra GG&3+ na niželigaški par Bamber Bridž – Marin Taun.

Meridian podelio još jedan Sony Playstation 4 – Stefan je dobitnik!

Od poznatijih parova, onih iz Premijer lige, Stefan je pogodio da će na meču Votforda i Čelsija biti 2+ golova, a istu igru je birao i za mečeve Lester – Mančester Siti i Brajton – Arsenal.

Pogledajte ceo razgovor Stefana i Nikole i potrudite se da u narednim nedeljama osvojite Sony Playstation 4! Potrebno je samo da imate kvotu najbližu kvoti 500 u toku jedne sedmice i Meridian će vas nagraditi!

https://www.youtube.com/watch?v=LRwS4yeTmgs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime