MERIDIAN NAGRAĐUJE: Sve opklade na prvu bebu u 2018. su dobitne!

Meridian

Vaša kladionica Meridian i ovaj put pomera granice. Naime, kao što vam je poznato, u svim Meridian kladionicama mogli ste da se kladite na pol prve bebe rođene u Beogradu 2018. godine.

U želji da nam takve lepe vesti budu u prvom planu i nešto o čemu ćemo više govoriti, ponudili smo vam mogućnost da to i pogodite. Tako smo vam ostavili mogućnost da predvidite hoće li se prvo roditi devojčica ili dečak, kao i da li će “rode” doneti prvo blizance. Bili ste u mogućnosti da probate i sve do kraja 31. decembra 2017. godine predvidite ko će biti prva beba u Beogradu 2018. godine.

Međutim, pošto se u prvim minutima Nove godine rodilo nekoliko beba, nije 100 odsto sigurno kojeg je pola prvorođena beba. Čak ni Meridian ne zna ko nas je prvi obradovao u 2018. godini, da li muško, žensko ili blizanci.

Zbog toga, kladionica Meridian je odlučila da prizna sve tikete odigrane na ovu opkladu kao dobitne! Kada su u pitanju tako lepe vesti kao što je rođenje deteta, uvereni smo da je svaka mogućnost podjednako vredna i lepa. Takve vesti su bez izuzetka divne, pa smo odlučili da ovaj put to i potvrdimo.

Dakle, bez obzira na to na koju od mogućih opcija ste se kladili, računajte da ste bili u pravu i da je vaš tiket dobitan. Zato pohitajte ka vašoj najbližoj Meridian kladionici i unovčite svoj zasluženi dobitak.

Vaš Meridian.