Meridian Mundijal – Zamalo još jedan neverovatan tiket!

Nagradna igra Meridian Mundijal je akcija tokom koje šaljemo igrače na Svetsko prvenstvo. U igri učestvuju i nedobitni tiketi a ovaj je bio veoma blizu dobitka! Dva fantastična pogotka i samo jedan promašaj na istom tiketu.

Minimalni uslovi postoje za ulazak tiketa u izvlačenje u okviru Meridian Mundijal akcije. Potrebno vam je da na tiketu imate najmanje tri para iz ove ponude i uplatu od 50 dinara, 0.5 evra ili 1 konvertibilna marka.

Ko će biti sledeći putnik u Rusiju?

Upravo tih pravila se pridržavao i naš igrač iz Crne Gore koji je sinoć bio veoma blizu fantastičnog dobitka. Pogledajte šta je on sve odigrao i koliko je njegov tiket samo na početku delovao nerealno. Naravno, igrala se sinoć poslednja runda u Ligi Evrope pa je on iskoristio mečeve u tom takmičenju.

Najveće iznenađenje na tiketu je bio prvi par. Još pre meča smo znali da je Milan obezbedio plasman u narednu rundu a da je Rijeka ispala. Čak i u takvom odnosu snaga, igrač je procenio da će siguran pobednik ovog meča biti hrvatski klub. Opkladio se na tačan rezultat 2:0 i pogodio ga! Kvota je na tom paru i za tu igru bila 15.37!

Meridian Mundijal – Zamalo još jedan neverovatan tiket!

Na drugom susretu su mreže mirovale do samog kraja. U Beču su igrali Austrija i AEK, taj meč je takođe bio na programu u 19:00. Pogođena je i kvota 11.79, rezultat je bio identičan onom koji je naš igrač stavio na svoj tiket!

Svi mi, a naročito kladioničar iz Crne Gore, čekali smo sa nestrpljenjem beogradski meč Zvezde i Kelna. Crveno-bele je pobeda vodila dalje bez obzira na rezultat u Londonu. Arsenal je brzo došao do prednosti a crveno-beli su u 22. minutu zatresli mrežu. Išlo je po planu.

Novi Meridian Mundijal tipovi te čekaju!

Na tiketu je pisalo 2:1 ali je na semaforu nakon 90 minuta bilo samo 1:0. Pobeda minimalnom razlikom ali ne rezultatom koji je bio potreban za tiket. Možda bi sve bilo drugačije da su iskorišćene šanse. Bilo ih je nekoliko dobrih. Keln je pripretio preko Jojića, koji ima odličan šut. Dva njegova udarca u prvom delu igre nisu uspela da donesu prednost gostima.

Prilike je imala i Zvezda. U poslednje vreme ne baš sjajno raspoloženi Ričmond Boaći je mogao da stigne do gola i u prvom i u drugom delu igre. Ulaskom Aleksandra Pešića su se Zvezdi otvorile nove kontre ali je on tada odlučio na potroši vreme.

Koja tri para ćeš ti izabrati?

Na uplatu od 0.80 evra i sa ukupnom kvotom od 1.857.43 dobitak na ovom tiketu je bio fantastičan. Pogođene su dve preteške kvote a samo malo koncentracije napadača u Beogradu je bilo potrebno za treću. Kao utešna nagrada ostaje prilika za Rusiju.

Akcija Meridian Mundijal je takva da i ukoliko vam tiket ne prođe, zbog nekog spleta okolnosti, možete da putujete na Svetsko prvenstvo. Deluje kao fenomenalna nagrada, iako nije u prvom planu? Ko ne bi voleo da vidi Nejmarovu magiju, dribling Mesija ili fenomenalan šut Kristijana Ronalda?