Meridian Megdan: Pet najigranijih i vera u srpske borce!

(Photo by Mike Lawrie/Getty Images)

Najbitniji MMA događaj u regionu biće održan 26. aprila u Novom Sadu. Velika hala SPENS-a će biti ispunjena do poslednjeg mesta a očekuju nas fantastične borbe u kavezu. Ovo je treći put da će Megdan biti održan, po imenima je najbolji do sada a Meridian je generalni sponzor!

Kvote za svih 13 najavljenih mečeva su već na sajtu i čekaju stavljanje na tiket. Kladionica Meridian je pionir u organizovanju klađenja na ovaj borilački sport ali smo ovog puta otišli i nekoliko koraka dalje. Sada smo pripremili nova iznenađenja.

Prenosi sa Meridian Megdana biće direktno na jutjub kanalu ali i u svim kladionicama. Da bi gledanje borbi na uplatnom mestu bilo zanimljivije ubacujemo u ponudu i uživo klađenje. Svog favorita možeš izabrati i tokom trajanja borbe!

Kao mali vodič kroz klađenje na MMA prikazaćemo pet najigranijih parova iz ove naše ponude. Zanimljivo je da ste ovoga puta odigrali na sigurno. Na tiketu čija je kvota 5.48 su samo konačni ishodi mečeva koji nas očekuju.

Meridian Megdan: Pet najigranijih i vera u srpske borce!

Stoimenov – Bakočević 2 (kvota 1.15)

Meč o kome se najviše priča biće okršaj Živka Stojmenova, takmičara iz Bugarske i Vasa Bakočevića. Mnogi naši gosti su do sada najavljivali laku pobedu za Bakočevića koji je jedan od najboljih boraca u regionu. Slušajući njihove savete, ovo je zicer!

Janković – Milaković 1 (kvota 1.33)

Aleksandar Janković ima samo jedan poraz u poslednjih šest borb i to protiv Stefana zvijera, veoma neugodnog takmičara. Na drugoj strani će biti Milaković Nemanja, daleko manje iskusan borac. Njemu će ovo biti tek osmi meč u profesionalnoj karijeri.

Janičić – Radaković 2 (kvota 1.40)

Glavni događaj večeri trebalo bi da bude borba Janičića i Radakovića. Janičić je najavio velike domete, pecnuo Marka da nema pravu sliku o MMA a Radaković je na to odgovorio da sprema pakao. Marko Radaković je favorit zbog svog iskustva a on je gostovao u našoj poslednjoj emisiji.

Širjak – Marjanović 2 (kvota 1.55)

Prvi od dva okršaja srpskih i ruskih boraca na ovogodišnjem Megdanu mogao bi da pripadne Marjanoviću. On je do sada zabeležio samo jednu profesionalnu borbu ali bi već sada mogao da pokaže talenat koji poseduje i opravda svoje učešće na Meridian Megdanu!

Todorović – Magakjan 1 (kvota 1.65)

Još jedan od sudara Srba i Rusa na ovom Megdanu biće ovaj okršaj. Ponovo verujete domaćem borcu a i kvota 1.65 deluje sasvim solidno. O nastupu Nikole Todorovića je u našoj emisiji govorio i Marko Radaković a on takođe veruje da ’’Glasswalker’’ može da stigne do pobede!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime