Meridian ima takmičenje u kom si ti favorit!

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Jedva čekamo petak, to je znak da ćemo preko vikenda odmarati! Ne samo vikend i neradni dani, kladioničarska lista je još jedan od razloga za sreću! Najbolji evropski timovi se pripremaju za novu sezonu pa je dobro da i ti budeš pripremljen.

Petkom ujutru se na tvom omiljenom uplatnom mestu pojavi lista koju ćeš proučavati narednih dana. Od ovog vikenda moraš da budeš oprezniji dok sastavljaš svoj tiket! Zašto? Jer oni najbolji ponedeljkom dobijaju bonus!

Petak, subota i nedelja biće najzabavniji kladioničarski dani kada počnu najjače evropske lige. Praktično ćemo svakoga dana gledati neki derbi, neku utakmicu najboljih timova na svetu. Ti mečevi su krenuli već od ovog vikenda jer se najskuplji timovi pripremaju za novu sezonu.

POGLEDAJ KOMPLETNU FUDBALSKU PONUDU JEDNIM KLIKOM!

Pripremi se i ti u Meridian kladionici. Tokom naredne sezone kladionica Meridian će nagrađivati one najbolje. Ukoliko si u petak, subotu ili nedelju odigrao tiket koji je prošao i uz to pogodio najveću kvotu – bonus je tvoj!

Pravila uopšte nisu komplikovana, potrebno je da minimalan ulog bude 100 dinara i da na tiketu budu barem četiri meča. Iako smo rekli da se početak akcije poklapa sa početkom fudbalskih sezona, fudbal nije uslov! Na tiketu mogu da se nađu utakmica iz bilo kog sporta!

Ako su dani vikenda za opuštanje, razonodu i zabavu, ponedeljak baš i nije. Posle pauze se vraćamo na posao i sledi nam još jedna naporna nedelja na radnom mestu. Zamisli samo koliko bi početak radne nedelje bio bolji kada bi u nju krenuo sa 10.000 više!

PROČITAJ PRAVILA PRE NEGO ŠTO OSVOJIŠ BONUS!

Baš tolika je Meridianova nagrada, svake nedelje će tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a da ispunjava ova pravila, dobiti 10.000 dinara! Teško da možeš da dobiješ bolju vest kada ponedeljkom kreneš na posao!

Uživaj u najvećim kvotama, najboljoj ponudi i bonusu kakav nisi očekivao! Zašto da ponedeljak bude najmanje omiljeni dan u nedelji? Neka tu ulogu prepusti nekom drugom a ti obožavaj ponedeljak kad dobijaš bonus i petak kada sastavljaš dobitni tiket!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime