HUMANOST NE ZNA ZA ZATVARANJE – Vredna donacija Meridiana Institutu za majku i dete

meridian-donacija-institut za majku i dete
Meridian je donirao opremu Institutu za majku i dete (Foto: Meridian)

Vakcinacija je u punom jeku, ali i dalje u ranoj fazi. Kako bi zdravstveni sistem Srbije izdržao i što pre pobedio pandemiju, u pomoć je ponovo pristigao najveći domaći humanitarac – kompanija Meridian.

Ovoga puta, volonteri – zaposleni u Meridianu posetili su Institut za majku i dete i u znak zahvalnosti za godinu dana bespoštedne borbe protiv pandemije donirali preko potrebnu medicinsku opremu za praćenje kliničke slike mališana.

Ova zdravstvena institucija od nacionalnog značaja od samog početka pandemije radi u kovid sistemu i do sad je hospitalizovala preko 350 mališana obolelih od korone ispoljivši težu kliničku sliku.

Dok država preko Ministarstva zdravlja gradi, rekonstruiše i oprema mnogo bolnica u Srbiji, uključujući i Institut, donatori, kao što je kompanija Meridianbet misle na stvari koje “život znače“ za jednu bolnicu. Veliko hvala u ime sve lečene dece, njihovih roditelja i svih zaposlenih u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić“ na Novom Beogradu – reči su direktora Instituta, dr Radoja Simića.

Donacijom Institutu za majku i dete počela je druga uzastopna godina kako Meridian svakodnevno obilazi i donacijama pomaže rad zdravstvenih ustanova u Srbije.

U okviru velike kampanje humanosti i društvene odgovornosti, posećeno je više od 70 ustanova i donirano više stotina miliona dinara – u novcu i medicinskoj opremi.

Jokić se naježio posle utakmice kada je saznao koliko je blizu istorije

Obavezno pogledajte: Kad novinar utihne – Filosofija Palanke | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #46

9 KOMENTARA

  1. Kompanija Meridian ovom i velikim brojem slicnih akcija zasluzuje samo postovanje i zahvalnost pojedinaca i zajednice,jer pomoc zdravstvu nikad nije bila potrebnija….

  2. svaka vam cast majke mi,veliki je to novac u pitanju,to nije bilo moranje da Meridian uradi,to su uradeli sami od sebe i pokazali koliko su uz ovu drzavu kada je najpotrebnije,svaka vam cast jos jedanput,i samo mogu da kazem da je vise ovakvih firmi sve bi bilo lakse

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime