MERIDIAN U CRVENOJ ZONI – Stigla važna donacija Kovid bolnici u Batajnici!

meridian-donacija-batajnica
Meridian je još jendom pokazao svoju humanu stranu (FOTO: Meridian)

Kovid bolnica u Batajnici trenutno je epicentar “crvene zone“ i prve linije fronta protiv korona pandemije, koja ne jenjava.

Kapaciteti su skoro potpuno popunjeni, na ovom punktu nalazi se blizu 900 bolesnika, od kojih je 90 najtežih slučajeva u jedinici intezivnog lečenja.

Imajući u vidu kriznu situaciju, bio je to povod da najveći domaći humanitarac, kompanija Meridian, hitno reaguje i pritekne u pomoć medicinarima koji se već godinu dana bore za živote, kako u ovoj ustanovi, tako i širom Srbije.

Tako je ovom prilikom uručena vredna donacija u vidu deficitarne medicinske opreme kako bi se optimizovao nivo medicinske nege najugroženijih pacijenata, ali i bezbednost medicinskog osoblja – aparatura za praćenje kliničke slike i zaštitni skafanderi.

– Proteklih desetak dana najteži su period od kako kovid bolnica funkcioniše, a s obzirom na broj novih prihvata, smeštajne kapacitete smo praktično već popunili. Od srca hvala Meridianu na ovoj donaciji, u ime naših zaposlenih, ali i ostalih ustanova koje već mesecima pomažete – reči su direktorke Tatjane Adžić – Vukičević.

Velika kampanja humanosti kompanije Meridianbet traje više od godinu dana, i do sada su njeni zaposleni, kao humanitarci bez premca, obišli više od 80 gradova i opština Srbije, Crne Gore i BIH, uputivši višemilionske pakete donacija u novcu, medicinskoj opremi i drugim potrepštinama.

Lider u odgovornom priređivanju igara na sreću u čitavoj Evropi više od godinu dana je u prvim linijama “kovid fronta“ i samo u Srbiji donirala je 100 miliona dinara na ime podrške državi i zdravstvenom sistemu u borbi protiv pandemije.

DOBITNI TIKET BEZ USLOVA – Isprati najjače lige uz 1.500 DINARA BONUSA samo u Meridianu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Opleo po svim novinarima, estradi i starletama | Fudbalski Kutak: Udarac iz ugla #47

 

3 KOMENTARA

  1. svaka vam cast ljudi,iz nedelje u nedelju radite na donacijama,mnogo veliku stvar cinite za nas narod,prepoznajete u bitnim trenucima da treba pomoc sto je za ogroman reskekt,svaka vam cast jos jedanput

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime