Šef Mercedesovog tima u šampionatu Formule 1 Toto Volf priznao je da traži naslednika.

Volf ne beži od funkcije i da na njoj ostane još koju godinu, ali isto tako razmišlja i o zameni.

-Ne mogu da kažem da će to biti jedna, dve ili tri godine, ali bio bih ponosan, ako bi neko preuzeo moje mesto i radio posao bolje od mene – rekao je Austrijanac i dodao da postoji mogućnost da ga zameni Ola Kalenius, prvi čovek Dajmlera.

-Dajmler mi je dao izbor, ali pre nego što pređem na novo mesto moram da budem siguran da će neko uživati dok prati 23 trke ispred ekrana – objasnio je Volf, a zatim se osvrnuo i na temu produženja saradnje sa šampionom, Luisom Hamiltonom.

To je za navijače Mercedesa i trenutno najvažnija tema.

Britancu ugovor ističe na kraju godine, ali dogovor još nije postignut.

-Prošli put nam je bilo potrebno 10 sati. Postoji poverenje među nama, samo treba da odredimo dan. U ovom momentu je borba za titulu važnija. Potpuno razumem Luisa (Hamiltona) i Valterija (Botasa) koji žele da se fokusiraju na to. Izgleda da ćemo morati da završimo sa tim, a onda da pronađemo vreme da razgovaramo. Ne želim da ugrožavam nikog, ne želim da se vozači zaraze koronavirusom – zaključio je Volf.

Trenutno, Hamilton vodi u generalnom plasmanu, ima 256 bodova, 77 više od Botasa. Do kraja sezone ostalo je još pet trka.

Nadal veruje u Federerov uspešan povratak

OBAVEZNO POGLEDAJTE: DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI – Priče iz kraja #09

4 KOMENTARA

  1. Hamilton je ikona ovog bolida … stvarno je kralj formule 1 …ali i ovaj momak obećava , vidi se da ima ogromnu zelju da napreduje još vise

    • Nadam se,mada bi vise trebao na Sumahera da se ugleda,ipak je za taj period covek objasnio kako se vozi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime