Nepoznato lice u ženskoj obojkaškoj reprezentaciji Srbije? Moguće.

Kubanka Melisa Vargas, rođena 1999. godine, dobila je pasoš Srbije, a sada je na putu i da zaigra za nacionalni tim, što je i potvrdio selektor Zoran Terzić za “Sportklub“.

On smatra da bi Melisino angažovanje u budućnosti značilo dosta za žensku seniorsku odbojkašku reprezentaciju Srbije.

Iako sastanka Borda FIVB na temu zahteva o promenama sportskih državljanstava još uvek nije bilo, očekuje se da do kraja godine, i pored problema sa koronavirusom, stigne pozitivan odgovor iz Lozane. U tom slučaju, Vargasova bi do 2022. godine, dobila mogućnost da zaigra za reprezentaciju Srbije.

-Svi čekamo odgovor iz FIVB. Melisa je tu, sa mnom, u Fenerbahčeu. Ništa se nije promenilo od momenta kada je ona dobila pasoš Srbije. Važno je da su ljudi iz Saveza poslali zahtev u FIVB i nadamo se pozitivnom odgovoru – rekao je Terzić.

Treba još znati da su Vargasovu pod svojom zastavom želeli mnogi, na prvom mestu Turci, koji su, kao i nekada pre u slučaju Tijane Bošković, obećavali milione.

DANAS POPRAVNI! TENT bez ikakvih šansi u prvom meču protiv Skandićija

OBAVEZNO POGLEDAJTE: BOROTA NA SUDU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #17

7 KOMENTARA

  1. Veoma zanimljivo.. Nasa odbojkaska reprezentacija je sjajna, ali sa ekonomske strane slabo placena. Tako da je ovo veliko iznenadjenje da jedna strankinja zeli u nasu reprezentaciju

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime