ČISTA EGZOTIKA: Mega ponovo na Bahamima!

Mega-bahami-turneja
Mega putuje na turneju po Bahamima! (FOTO; Dragana StjepanovicStarsportphoto ©)

Tradicionalno, kao i prethodne dve godine, Mega je dobila poziv da se priprema na Bahamima što je velika čast za sam klub koji je takav poziv sa zadovoljstvom prihvatio.

Prošla dva puta košarkaši Mege su snage odmerili sa Mičigenom, Kentakijem i Teksas Tekom, dok će im ove godine rival biti Univerzitet Indijana koji predvodi legendarni Majk Vudson.

– Imam veliko poštovanje prema Megi i zajedničke utakmice će biti odlična priprema za izazove koje čekaju ekipu u predstojećoj sezoni – rekao je bivši trener Atlanta Hoksa i Njujork Niksa.

Ni u Megi ne kriju zadovoljstvo što će se za predstojeću sezonu spremati tokom dve utakmice. Jedna će biti sa Indijanom, dok će drugi tim biti naknadno poznat.

– Zadovoljstvo nam je što ćemo treći put na Bahamima imati priliku da igramo protiv nekih od najboljih univerzitetskih ekipa u SAD. Drago nam je da se ova tradicija nastavlja i da smo kao klub prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima, jer nas spaja zajednički cilj a to je kvalitetan razvoj mladih igrača čemu smo duboko posvećeni – rekao je generalni menadžer kluba, Goran Cakić.

On ističe i da će se ekipa predstaviti u najboljem svetlu na turneji.

– Utakmice u prošlosti protiv Kentakija, Mičigena i Teksas Teka su bile veoma uzbudljive i uvereni smo da će i predstojeći dueli sa NCAA ekipama ove godine biti podjednako kvalitetni. Očekujemo ih sa uzbuđenjem i velikom željom da se prikažemo u najboljem svetlu – zakljućio je generalni menadžer Mege.

PARTIZAN KAO ZVEZDA Crno-beli kažnjeni zbog navijača!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Ruža Ilić: Sudija treba da vraća fudbalerima istom merom!

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime