Masters u Parizu u zakazan je od 31. oktobra do 8. novembra, međutim, francuska vlada je zbog korona virusa vratila blokadu na nivou cele države, pa je upitno da li će se i u kojim uslovima tenis igrati.

Teniska federacija Francuske saopštila je ATP-u da će se Masters održati iza zatvorenih vrata, ali se i dalje čeka poslednja odluka vlade. Iz federacije su takođe najavili da će sarađivati sa vladom, kako bi se što pre ustanovili uslovi pod kojima će se turnir igrati, a konačna odluka se očekuje do četvrtka popodne.

Titulu u Parizu brani Novak Đoković, koji je plasmanom u četvrtifnale Beča obezbedio prvu poziciju i na kraju sezone.

Đoković: Neću komentarisati ko je najveći

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Najpopularniji SPORTOVI na svetu | Meridian Sport TV | PART5

9 KOMENTARA

  1. bravo Lerma za komentar,u fudbalu nema pubike od kojih kluboci zive i uzimaju ogroman novac,nema publike i gotovo,smanjice se budzet turira i kraj price,nikada niu ja nisam gledao neku utakmice veliku uzivo,mislim udrugoj zemlji niti teniski mec,gledace preko tv-a dok sve lepo ne prodje,pa posle ima vremena za sve

  2. ma bice to odrzano ,samo pozitivno treba da se misli.To je za nepuna dva dana,e sad mozda posle njega krenu svi drasticne mere da primenjuju

    • ma bre samo da sklone publiku,smanje sto vise ljudi ,ima nas koji pratimo to na tv celog zivota pa ne kukamo.Ako moze fudbal da se igra zasto tek tenis ne bi mogao?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime