Razlog slabog početka sezone košarkaša Partizana nikome nije poznat. Okosnica ekipe od prošle sezone je ostala na okupu, a svima je poznato koliko je crno-beli tim mogao prošle sezone. Došla su pojačanja, promenjen je trener, pripremni period je bio zadovoljavajuć, a onda odjednom serija poraza, loših rezultata i igre.

Plej ekipe, Markus Pejdž već je domaći u Beogradu, a u razgovoru za Sportski žurnal, pokušao je da nađe odgovore na loš start.

– Iskreno, ne znam kako da objasnim. Mnoge od tih grešaka su iz nepažnje, potpuno neiznuđene. Nije baš da je Burž u tim trenucima igrao ne znam kako jako u odbrani, pa da su kao rezultat toga došle naše greške… Jednostavno, manjak koncetracije. Nismo cenili loptu dovoljno. Veoma je frustrirajuće-, kazao je Pejdž na konsataciju da su tokom jednog poluvremena izgubili 12 lopti.

Amerikanac smatra da je problematičan i protok lopte.

– Još ne igramo najbolji napad, lopta ne ide lako. Zato moramo da pogađamo, pa da pokušamo da pokupimo skokove u napadu. A mi gubimo lopte na polovini terena?! Ne možeš da pogodiš, a istovremeno ne možeš ništa ni da izgubiš –

Ništa se nije promenilo, a usledili su porazi, još jedan lavirint za crno-bele.

– Od samog početka kao da nismo kliknuli. Ništa nije kliknulo… Nismo promenili napadačke akcije. Nismo promenili filozofiju. I zato ne postoji razlog zašto bismo gubili na način kako mi to radimo -, zaključio je Pejdž.

Partizan bez Šćepanovića, menja ga Milivoje Lazić!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kviz | EP 15 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime