Helmut Marko, šef Red Bula, je posavetovao Sebastijana Fetela da bi bilo dobro da naravi pauzu u Formuli 1 od godinu dana.

Nemac trenutno zauzima tek 13. mesto u generalnom plasmanu i ovo mu je najgora sezona još od debitantske 2007. godine. Za Marka, koji je radio sa Fetelom od 2010. do 2013. kada je bio šampion sveta, to je pokazatelj da mu treba pauza.

Savetovao sam ga da uzme godinu dana odmora. Siguran sam da bi mu to pomoglo. Potrebno je da napuni baterije i da se onda sa novom željom i motivima vrati u karavan istakao je Marko i u nastavku se saglasio sa Fetelom da će se bolje snaći u ekipi Aston Martina:

To jeste realno. Verovatno može da se dokopa nekog podijuma. Međutim, teško da će ostvariti neki trijumf, gledajući karakteristike bolida. Moj savet je da se odmori, ali šta god da odluči, imaće moju podršku

Da podsetimo četvorostruki šampion sveta se nalazi u poslednjoj godini ugovora sa Ferarijem i prema najavama od 2021. godine pridružiće se ekipi Aston Martina.

PROBLEMI I U F1: Zbog korona virusa definitivno otkazana trka u Vijetnamu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PREDRAG MIJATOVIĆ – Priče iz kraja #08

4 KOMENTARA

  1. Savet je pravi,svako,a najvise sportisti moraju uzeti vazduha i makar malom pauzom napuniti baterije,jer bez energije i strasti nema pobeda!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime