KAO U HOROR FILMU: Bolonja na bizaran način predstavila Arnautovića! (VIDEO)

marko arnautović-crvena zvezda-dragović-fenerbahče-euro 2020-bolonja
Arnautović stigao u Bolonju (FOTO: Guliver Images)

Pisalo se mnogo o Marku Arnautoviću prethonih meseci, a iako je bio „viđen“ u Crvenoj zvezdi, sudbina ga je ipak odvela u Bolonju.

Ovo verovatno čitate „ko zna koji put“, ali verovali ili ne – sada je zvanično! Siniša Mihajlović je isterao svoje i Arnautović je pojačao Bolonju.

Kako navode italijanski mediji, Arnautović je došao iz Šangaja u transferu vrednom 3.000.000 evra plus eventualnih 1.000.000 evra kroz bonuse. Sa Bolonjom je potpisao trogodišnji ugovor vredan blizu 3.000.000 evra po sezoni. To je mnogo manje u odnosu na cifru koju je imao u Kini, ali je sada ipak u Seriji A.

Podsetimo, pre njega, italijanski tim je doveo i Kevina Bonifacija, Musu Beroua, Adama Sumaroa, pa i Sidnija van Hojdonka i Kačpera Urbanskog.

A, ono što je posebno zanimljivo jeste način na koji ga je Bolonja predstavila na društvenim mrežama.

Klub je, naime, na svoj Instagram nalog okačio kratki video u stilu horor filmova. Na njemu se kao vidi snimak sa nadzornih kamera koji prikazuje prazne prostorije kluba. Odjednom počinje da se pojavljuje silueta, kao da je duh, da bi na kraju naglo iskočilo iskeženo lice Arnautovića preko celog ekrana.

Ispod je napisano: “Ne preporučujemo gledanje onima koji se lako uplaše“.

I zaista nije. Ali, bitno da je on potpisao.

KRAJ KARIJERE? Gari Kejhil napustio Kristal Palas!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:PEPE Kepler Laveran Lima Ferreira | Priče iz kraja #41

 

9 KOMENTARA

  1. Srecno svima u Bolonji sa dolaskom Arnautovica,posebno Mihi koji je postigao svoj plan i san….A najvise samom Marku,da bude uspesan u novoj sezoni….

  2. Sve više se trude u Seriji A da predstave igrače na što zanimljiviji način, što originalnije i moram im priznati baš im je krenulo.
    P.S. Srećno Mihi, Arnautoviću i Bolonji u novoj sezoni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime