Samo mesec dana nakon što mu je zabranjeno da uđe u trening centar Breše, Mario Baloteli se vratio na isto mesto. Ovog puta imao je više uspeha.

Izvesno je da kontroverzni fudbaler nema budućnost u Breši. Odnosi između njega i čelnih ljudi poljuljani su previše da bi situacija mogla da se promeni.

Ipak, nešto se jeste promenilo. Baloteli je povezivan sa nekoliko klubova na nekoliko različitih kontinenata, ali novi klub, za sada, nije pronašao.

Kako prenose mediji iz Italije, Baloteli se u utorak u 09.30 časova pojavio u trening centru Breše na iznenađenje svih saigrača.

Napadač je trenirao sa ekipom, međutim pitanje je da li će za njega biti razumevanja i prilike da još jednom, do kraja sezone u Seriji A pokaže šta ume.

HAJDIN DOBIJA DRUGU ŠANSU Zvezda precrtala Melega, upitnik za Jirku!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vojvodina – Partizan 2:2 (4:2) | Pehar ide u Novi Sad! Lalatović i igrači u transu!

18 KOMENTARA

  1. On je izgubljen malo… U svojoj glavi, a nije bilo pravih trenera koji bi ga uputili tamo gde treba… S takvim igracima treba znati kako… I voditi uh u legende… A ovako, u Breši se on bori da ostane, a 2010. godine u Interu drugi napadaca sa 18 godina, ako je i toliko imao..

  2. Kakav je to mogao da bude fudbaler. Veliki talenat, zeznuo je nacisto svoju karijeru svojim nepromisljenih potezima. Mnogo neozbiljan, i jedna kvalitetna budala. Ali mora neko i to. 😂

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime