Margaret Tačer? Ne, Hari Megvajer!

Megvajer poručuje da Junajted treba da se bori za titulu(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Dobro Svetsko prvenstvo, na kom je bio jedan od najboljih u timu Engleske, uperilo je medijsku pažnju ka njemu. Hari Megvajer, defanzivac Lester za kog se raspitivao i Mančester junajted, postao je ovog leta ljubimac navijača u domovini.

Dobre partije na terenu, neke neobične izjave, smešne slike na koje je montiran tekst… Bio je inspiracija na društvenim mrežama a i njegovi profili su zanimljivi za praćenje. Pored svega toga, fudbal ne trpi jer Megvajer igra na stvarno visokom nivou.

LESTER GOSTUJE ARSENALU!

Ove sezone je odigrao svih osam mečeva za Lester u prvenstvu, nije propustio ni minut akcije. Postigao je i dva gola, što mu je i ranijih sezona bila vrlina. Dobro se snalazi kod prekida i često je opasan po protivnički gol. Sećamo se gola protiv Šveđana na Mundijalu.

Nacionalna banka Engleske je rešila da redizajnira novčanicu od 50 funti. Raspisali su konkurs i ljudi mogu da potpišu peticiju ili da pošalju ideju za novo lice novčanice. Jedna od opcija sa najviše glasova je Margaret Tačer.

Bivša premijerka Britanije, koja je preminula pre pet godina, sakupila je preko 11.000 potpisa. Između ostalog, Čelična Lejdi ostala je upamćena i kao veliki borac protiv nasilja na sportskim događajima. Suzbijanje huliganizma nije baš popularno među navijačima.

A ONDA DOČEKUJU VEST HEM!

Margaret Tačer je veoma omražena među fudbalskom publikom, često se na stadionima pevaju pesme protiv njenog rada. Zato se krenulo sa kampanjom koja je ubrzo nadmašila ovu koja može da postavi sliku Margaret Tačer na novčanicu od 50 evra.

Napravljena je peticija sa slikom na kojoj Megvajer jaše jednoroga na naduvavanje. Slika je nastala u Rusiji, tokom Mundijala, i napravljena je u hotelskom bazenu. Za sada, ovo je prvi favorit za pobedu na konkursu!

Kampanji se priključio Kajl Voker, desni bek reprezentacije i Mančester sitija. On se našalio jednom svojom slikom, na novčanici od pet funti i pozvao ljude da se priključe. Time je bio iznenađen čak i Džoni Šarples, autor peticije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime