Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) održana je danas u Staroj Pazovi, ali nije doneta nijedna “velika odluka.

Mnogo se očekivalo od ove sednice, neki su “tipovali” i na smenu selektora A selekcije Ljubiše Tumbakovića, ali od svega toga – ništa.

Ipak, u saopštenju FSS-a posle sednice navodi se da je zamenik predsednika Marko Pantelić ovlašćen da do 15. decembra, a pred nastupajuću Skupštinu FSS-a, koja je zakazana za 20. decembar, pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i selektora A tima.

Predstavnici regiona u IO FSS-u istakli su veliku podršku koju regioni imaju u rukovodstvu Saveza, a koja se ogleda u nikad većoj finansijskoj pomoći.

Takođe, izraženo je zadovoljstvo zbog ogromne donacije dobijene od FSS-a u vidu novih terena, kao i podeljene opreme koja je obuhvatila pre svega klubove najnižih liga.

Bilo kako bilo, javnosti je ostalo da čeka i dalje, a decembar bi trebalo da da odgovore na mnoga pitanja.

Maradona – Dovoljan razlog da svet stane!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: AFC WIMBLEDON | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #30

 

8 KOMENTARA

    • Cim se okrenuo protiv Vidica a nekada su igrali zajedno onda znas koliko je sati!Samo svoje dupe gleda!

  1. Ne moze Pantelic da donese odluku, kad prvo mora da pita “tatu” Kokezu kakva odluka mora da bude.. Kako kaze Kokeza, tako ce biti.. Bagra lopovska

    • Svaka vam se rec pozlatila!Ti lopovi moraju da odu samo to nece ici glatko…Pustili su duboke korene!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime