Turbo Cash
MAINZ, GERMANY - DECEMBER 12: Shinji Kagawa #23 of Borussia Dortmund celebrates with Pierre-Emerick Aubameyang after scoring his team's second goal to make it 0-2 during the Bundesliga match between 1. FSV Mainz 05 and Borussia Dortmund at Opel Arena on December 12, 2017 in Mainz, Germany. (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images )

Turbo Cash ti omogućava da držiš situaciju pod kontrolom ! Nema nervoze i neočekivanih obrta jer u svakom momentu možeš da naplatiš svoj tiket!

Pre nego što su ti mečevi počeli ili u toku nekog meča! Pre prvog ili u toku poslednjeg para na tiketu imaš šansu da obrneš situaciju u svoju korist!

ŠTA ČEKAŠ? NAPLATI TIKET U SVAKOM MOMENTU! 

Ove nedelje su timovi koji su igračima zadali glavobolju Majnc i Dortmund! Ovaj meč je mnogima oborio tikete, a nije moralo biti tako!

Jedan igrač je uspeo da pogodi dva puta 3+ i čak jedan prelaz 1-2, ali ga je oborila 2:0 za “Milionere” u Majncu. Odigrao je na tok meču takođe prelaz 1-2, što znači da mu je nedostajao jedan gol Majnca u prvom poluvremenu za prolaz. Da je iskoristio Turbo Cash

Drugi tiket je sadržao mnogo više parova, čak sedam!  Tu je takođe Turbo Cash mogao da donese ozbiljan dobitak!

A KAD SMO KOD TOGA – POGLEDAJ SVE NAŠE PROMOCIJE! 

Đenova i Atalanta su “ispoštovale” GG&3′, Volfsburg i Lajpcig su odigrali 1:1, taman za X2&GG, a Ajntraht je pobedio HSV golom Mijata Gaćinovića 2:1 za još jedan GG&3+!

Kada su Englezi u pitanju Kristal Palas je u poslednjim momentima preokrenuo protiv Votfroda 2:1 (GG&3+), a u Holandiji su mečevi Breda – Tvente, te Cvole – AZ išli na ruku našem igraču!

Jedini meč koji nije došao je 1X&GG na meču Majnc – Dortmund. Turbo Cash je ovde mogao da donese ozbiljan dobitak! Jedan meč ne sme da bude problem – jer je sve u tvojim rukama!

Svako kolo ima jedan par na kome se mnogi igrači okliznu, ali to više ne mora da bude tako! Svaki tiket je u nekom momentu dobitan, iskoristi to uz Turbo Cash!