Bliži se jedan od sportskih događaja godine, Majk Tajson se vraća u ring.

Borba između čuvenog Tajsona i Roja Džonsa Juniora zakazana je za 28. novembar, noć između subote i nedelje, a Tajson je ponovo govorio da će sav prihod proslediti u humanitarne svrhe. Takođe, smatra da postoje aktuelni bokseri sa kojima bi privukao dodatnu pažnju i pomogao onima kojima je napotrebnije.

-Mislim da bih u mečevima sa Džošuom, Vajlderom ili Fjurijem mogao da zaradim mnogo novca i tako pomognem mnogim ljudima. Oni su briljantni borci i egzibicije sa njima bi oduševile navijače. Znam ljude kojima bi novac mnogo pomogao, a to ne bi bila ni desetina onoga što može da se zaradi-, izjavio je 54-godišnji Majk Tajson.

I Tajson i Džons najavljuju borbu za pobedu svom silom, a ne egzibiciju i meč zabave.

-Meč sa Džonsom će biti prava borba, a ako vi želite da je posmatrate kao egzibiciju, to je vaš izbor – neću se ljutiti. Ove stvari su veće od mene, mi ovo radimo da bismo pomogli mnogima. Ja više ne razmišljam kao nekada: ‘Želim novi automobil, novu vilu, novi privatni avion.’ To mi više nije bitno-, rekao je “Gvozdeni Majk”.

SJAJAN USPEH Bokseri Srbije osvojili dve bronze na EP

OBAVEZNO POGLEDAJTE: AFC WIMBLEDON | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #30

6 KOMENTARA

  1. Veliki Tajson poludeo pod stare dane😁 Lepo od njega sto zeli da pomogne ljudima, ali u njegovim godinama nije dobro da boksuje. Ovaj mec sigurno necu propustiti 🙂

  2. ako Tajson da sav novac u humanitarne svrhe od meca ja cu pojesto ovu tastaturu ispred mene,najgora je kletva imao pa nemao,i ona je bas taj,to je njegov slucaj,u ring ulazi isklucivo zbog para jel je bankrot,i u suprotno ne moze niko da me ubedi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime