MAČVAN O KALINIĆU I NEDOVIĆU: Odluka mora da se prihvati

Mačvan slobodan u izboru nove sredine (FOTO: Pedja Milosavljevic/STARSPOrT)

Milan Mačvan je u jutarnjem programu RTS-a govorio, između ostalog, i o izostanku Nemanje Nedovića i Nikole Kalinića sa Mundobasketa.

Selektor Aleksandar Đorđević iznenadio je skraćenjem spisak za Svetsko prvenstvo u Kini.

Sa početna 34 imena sveo je kandidate za SP na 18 aduta. Među njima nema Kalinića i Nedovića, ali selektor je taj koji odlučuje.

Milan Mačvan je gostujući na RTS rekao da i nije toliko iznenađen, jer se dešavalo ranije da neko od zvučnijih imena izostane.

– Uvek postoje iznenađenja, ali nije prvi put. Mogu na svom primeru da govorim, 2014. pred SP sam bio među onim košarkašima koji nisu bili na skraćenom spisku.

MAČVAN O KALINIĆU I NEDOVIĆU: Odluka mora da se prihvati
Kalinić i Nedović glavna su sportska tema u Srbiji prethodnih dana (FOTO: Srđan Stevanović/Starsport)

Mora odluka da se prihvati. Selektor ima ideju, na poslednja četiri takmičenja imamo tri srebra i jedno četvrto mesto – rekao je Mačvan.

On je preskočio celu sezonu zbog oporavka od povrede i, kako je selektor rekao, proći će pripreme sa “orlovima” kako bi se spremio za sezonu. Gotovo je izvesno da neće biti među putnicima za Kinu.

– Sve se radi u najboljoj nameri da se dođe do rezultata. Igrači imaju budućnost, nisu momci u godinama, računaće se na njih – dodao je Mačvan o Kaliniću i Nedoviću.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime