DONČIĆ TVRDI – NIJE NAMERNO: Slovenac prekršio obećanje i udario protivnika

luka dončić-tehnička-dalas
Dončić dobio nebesko poštovanje! (FOTO: Guliver Images)

Luka Dončić je obeležio veče NBA lige, ali ne dobrim potezom ili košem za pobedu, već neprimerenom ponašanju i isključenju sa utakmice.

Dalas je pobedio Klivlend u meču u kojem je svoje minute iskoristio Boban Marjanović, a Slovenac je meč završio prevremeno zbog udaranja protivnika.

– Znao sam da sam ga udario, ali nisam znao gde dok nisam pogledao snimak. Nije bilo namerno, to se dešava u mečevima. Pretpostavljam da smo se samo borili za odskok – poručio je Dončić nakon meča.

A, nedavno je košarkaš Dalasa dobio opomenu zbog velikog broja tehničkih grešaka, on je nedavno poručio da će prestati da ih dobija. Doduše, većnu tehničkih dobijao je nakon protesta zbog odluka sudija.

Razumem. To je nešto što ne bi trebalo da radim. Teško je sa svim emocijama, ali moram da prestanem. To je nešto što shvatam i na čemu moram da radim. Teško je, ali moram da budem bolji – poručio je tada Dončić.

Trener Dalasa, Rik Karlajl, nije želeo da govori o incidentu.

– Neću da komentarišem isključenje Dončića, jer nisam bio dovoljno blizu da ga vidim. Bilo je teško, ali to je probudilo naše momke. Svi su bili vrlo profesionalni. Okupili smo se i rekli da moramo da pobedimo jer smo bili bolji tim.

STIGLA ZVANIČNA POTVRDA: Jokić se ljutio, a sudije stvarno jesu grešile (VIDEO)

Stefan Stojačić: Olimpijske igre su oduvek bile moj san! | SPORT FOKUS

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime