Ova sezona najbržeg cirkusa na svetu prošla je apsolutno u znaku Luisa Hamiltona. Britanac je oborio rekord po broju pobeda legendarnog Mihaela Šimahera, a nije daleoko ni od trocifrenog broja trijumfa.

Proteklog vikenda, 92. pobedom, Hamilton se izdvojio na vrhu liste.

-Prošle godine na trci u Mađarskoj Toto Volf mi je prvi put ponudio potpisivanje novog ugovora. Tada nije bila pandemija i iz sadašnje perspektive tada je trebalo da potpišem. Međutim, mislim da se stvari uvek dešavaju u pravo vreme i da postoji razlog zašto se nešto dešava. Verovatno tada nisam bio mentalno spreman da razmišljam o nastavku saradnje jer sam bio pod psihološkim pritiskom-, rekao je Hamilton na početku razgovora.

Britanac je u Mercedes došao 2013. godine i od tada konstantno napreduje i beleži sjajne rezultate.

-Definitivno mislim da još ništa nije gotovo. Želim da nastavim ovaj niz. Želim da kada prođe ovaj period karantina nastavimo sve po starom i da svako od nas bude na mestu koje je zaslužio-

Iako će u januaru napuniti 36 godina, ne pomišlja na penziju.

-Želim da nastavim da se trkam, ali ne znam dokle će to biti moguće. Ovo je period kada već moram da počnem da razmišljam o budućnosti i pravim neke planove. Trenutno jedino što sigurno mogu reći je da ću i sledeće sezone biti u Mercedesu-, istakao je Luis Hamilton.

Nema publike u Imoli, razlog dobro poznat

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Najpopularniji SPORTOVI na svetu | Meridian Sport TV | PART5

2 KOMENTARA

  1. kakva crna penzija,hamilton vozi kao iz snova.ima 36 godina i vozice sigurno do 40-te,a do tada ne samo da je prestigao Sumahera,nego ce postaviti takav rekord,da niko nece moci ni da sanja ta tako nesto prestigne,a kamoli da bude realan i da kaze da ce to uradeti,jel je prosto nemoguce i nezamislivo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime