Emotivni Hamilton: Provodio sam vreme sa ocem, jeli smo nudle i sendviče sa slaninom…

luis hamilton
Hamilton - revolucionar i šampion (FOTO: Getty Images)

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton, šestostruki svetski šampion verovatno ima u životu sve što poželi, ali s vremena na vreme poželi da se vrati u detinjstvo, kao i svi mi.

Hamiltona je očigledno uhvatila nostalgija, pa je sa svojim fanovima na društvenim mrežama podelio fotografiju iz dečačkih dana.

Uz fotografiju na kojoj kao dečačić drži dva pehara, Hamilton je istakao da je to vreme bilo nešto najlepše u njegovom životu.

A, sudeći prema peharima, očigledno je šampion od malih nogu.

– Imao sam šest godina i osvojio prva dva trofeja u životu. Manji je za drugo mesto u šampionatu automobila na daljinsko upravljanje, osvojen protiv odraslog čoveka. Veći je za najboljeg novog učesnika, opet protiv odraslog. Bio sam ubedljivo najmlađi. Svi su bili stariji bar 15 godina od mene. Bio sam toliko ponosan, to su najbolji dan mog života. Provodio sam vreme sa ocem, na zadnjem sedištu starog automobila jeli smo nudle i sendviče sa slaninom – napisao je Hamilton.

Formula 1: Lep gest u Bahreinu, samo određene osobe moći će da uživaju u trci

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Dejan Savić intervju: SPREMAM NASLEDNIKA! | MOJ UGAO #04

 

2 KOMENTARA

  1. od malena se videlo da ce biti veliki sampion,ali mislim da nije ni sanjao da ce bas toliki sampion bit,najlepse je kada si dete,ninasta ne mislis i sve ti je lepo,i tu je naravno porodica koj mu hvali,ima sad mnogo para,ali nema vremena za takve neke stvari,tako to ide u zivotu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime