LUCKY’S 6: Postani milioner sa 20 dinara!

Lucks's 6

Lucky’s 6 – nešto potpuno novo u Meridianu! Mnogo načina da ti brojevi donesu sjajan dobitak, a nigde nećeš naći OVAKVU kvotu!

Uz sve to čekaju te dva bonusa koja ti uvećavaju dobitak za 50 ili 100%. A tu je i šansa za jackpot svaki put kada odigraš tiket.

Sigurno imaš svoj srećan broj, što znači da ti treba još pet brojeva da bi kompletirao svoju kombinaciju! Izaberi šest brojeva u rasponu od 1 do 48, a ako oni izađu među 35 odabranih brojeva možeš da dobiješ do 15 miliona dinara.

Jedno kolo traje pet minuta, a šta to znači? To znači da je Meridian jedino mesto gde na svakih pet minuta imaš ovoliko šansi za neverovatan dobitak – ako zaigraš Lucky’s 6.

UZMI BESPLATNE SPINOVE UZ KAFICU!

Što se tiče bonusa imamo ih dva – prvi veliki bonus izlazi na jednom broju od 6. do 22. broja, a ukoliko se desi da je igrač ispunio uslov za bonus njegov dobitak će biti uvećan za 100%

Druga šansa za bonus dolazi uzmeđu 23. i 35. broja – a ako tada baš broj koji si ti izabrao izađe kao bonus broj – dobićeš 50% više.

To naravno nije sve jer imaš pansu da kroz sistemske tikete dođeš do dobitka na mnogo više načina! Naravno da smo se potrudili i da na mnogo načina unapredimo naš Lucky’s 6 – pa tako smo se potrudili i da imamo klađenje na:

Prvi broj – Granica je 24.5, a ti možeš da se kladiš da li će prvi broj biti veći ili manji od nje

Zbir prvih brojeva – Kvota je 1.90, a ti se kladiš da li će zbor prvih pet brojeva biti veći ili manji od 122.5

Par/Nepar – Takođe je kvota 1.90 da li će prvi broj biti paran ili neparan

Broj parnih/neparnih u prvih pet brojeva

Broj u prvih pet – Ako voliš bržu zabavu izaberi jedan broj i ako izađe među prvih pet dobićeš kvotu 8.00!

Boju prvog broja

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime