BOMBA: Rajković postaje novi golman prvaka Francuske?

predrag rajkovic-rems-lion-francuska
Rajković je ne meti Lila! (Foto: Guliver images)

Već neko vreme Predrag Rajković važi za jednog od najboljih golmana francuskog šampionata. Čini se da je konačno došlo vreme da naplati sjajne partije…

Kako Rems nije pri vrhu francuskog šampionata uspeh Rajkovića na golu manjeg tima je dodatno veći. Istina, prošla sezone možda nije bila najblistacija, ali je pre dve godine proglašen za najboljeg golmana Lige 1.

Zbog toga je reprezentativac Srbije na meti šampiona Francuske – Lila! Kako prenose tamošnji mediji postoji velika mogućnost da transfer bude realizovan.

Lil je ovog leta prodao prvog golmana i reprezentativca Francuske Majka Menjana Milanu za 15.000.000 evra kao zamenu za Đanluiđija Donarumu.

Jasno je da je upražnjeno mesto prvog čuvara mreže “doga” koje imaju veliku želju da baš Rajković stane na gol naredne sezone.

Operacija njegovog dovođenja neće biti tako laka. Naime, prema uglednom “Transfermarktu” Srbin vredi 9.000.000 evra, a očekuju se da će Lil trebati bar toliko, ili koji milion evra preko, da dovede našeg fudbalera.

Zanimljivo je da Rajković nije jedini na listi želja prvaka Francuske. Glavni konkurent mu je Hrvat Dominik Livaković za koga Dinamo Zagreb traži najmanje 15.000.000 što je “dogama” previše…

Dakle, opcija je ili Rajković ili da Dinamo smanji potraživanja za Livakovića. Mada, kako je tvrd pregovarač Zdravko Mamić to će se zaista teško desiti.

Meridian pomera granice humanosti: 100.000 RSD za svaku medalju Srbije na OI!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Meridian analaizira EURO!| Sport fokus EP 12

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime