Kvinton Džeferson: Ma nemoj da ti ja dođem! (VIDEO)

Ostalo je da se odigra još samo jedna utakmica 13. kola NFL-a a sinoć je bilo zanimljivo na meču Sihoksa i Jaguarsa. Defanzivac ekipe iz Sijetla je nakon meča bio meta vređanja sa tribina. Zbog toga je odlučio da se razračuna.

Kvinton je defanzivac koji je u ligu ušao prošle godine, nakon drafta. Draftovala ga je ekipa Sihoksa ali je u međuvremenu bio i član Los Anđeles Remsa. Nije jedan od najbitnijih igrača svog tima ali je sinoć bio u centru pažnje.

Nakon čarki sa igračima protivničkog tima, koje su uobičajene, Džeferson je ušao u konflikt sa publikom. Da budemo pošteni, ne svojom krivicom. Naravno, nije morao ovako da reaguje ali je druga strana u sukobu mnogo više kriva.

Kladi se na meč Majami-Nju Ingland!

Džeksonvil Jaguarsi ove sezone igraju fantastično. Trenutno su trećeplasirani tim u svojoj konferenciji i ambicije tima su porasle. Sa druge strane, Sijetlu ne ide onako kako su navikli. Oni su tek sedmoplasirani tim u konferenciji i nisu siguran putnik u plej-of. Možda je i to razlog za nervozu. Sinoć je takođe domaćin bio uspešniji, rezultat 30:24.

Da se vratimo samom incidentu. Dok je Kvinton Džeferson izlazio sa terena, neki navijači Jaguarsa su počeli da ga gađaju sokovima. Nijedan pokušaj domaćih navijača nije bio uspešan a tako je i bolje. Pogledajte kako izgleda taj momak. U jednom trenutku je Kvinton pokušao da se popenje na tribine.

To sigurno nije scena koju bismo voleli da gledamo na stadionu. Po informacijama na internetu, Džeferson je visok 193 centrimetra i težak 132 kilograma. Razmislite još jednom, da li ste spremni da se potučete sa takvim čovekom?

Navijači Jaguarsa su bili nepromišljeni ili svesni da do tuče ipak neće doći. Na njihovu sreću. Sve ovo se dešava nakon što je Kvinton Džeferson dobio isključenje, pa je pitanje kakva će kazna lige biti. Verovatno ogromna.

Ili na NFL šampiona ove sezone!

Ova situacija mnogo podseća na legendarni ispad Rona Artesta (ili neko drugo od njegovih imena). Svi znate za njegovu tuču sa navijačima nakon jednog od incidenata na NBA meču. Ukoliko ste zaboravili kako je to izgledalo, pogledajte ponovo.