Niko neće da bude domaćin finala Kupa!

kup srbije-pehar-polufinale
Finale Kupa Srbije igraće se u Beogradu! (FOTO: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Juče su izvučeni parovi polufinala Kupa Srbije, a već nam danas stiže nova vest vezana za najmasovnije fudbalsko takmičenje u Srbiji.

Naime, kao po starom običaju, još uvek se ne zna ko će biti domaćin finala Kupa?! I dok je u evropskim okvirima praksa da se domaćin odredi još pred početak sezone, kod nas važe malo drugačija pravila…

Ne samo da se ne zna ko će biti domaćin finala Kupa već niko ne želi ni da se prijavi za organizaciju poslednjeg meča za titulu?!

Od gradova odakle su učesnici figuriraju Beograd i Novi Sad. U nekim kombinacijama možda čak i Niš, međutim niko se još uvek nije prijavio da bude domaćin…

A da li će? I kada će? Odgovori na ta pitanja još uvek nisu poznata. Najverovatnije je da će se čekati da se vidi ko će biti finalista Kupa pa da se tek onda odredi domaćin.

U slučaju da Crvena zvezda i Partizan uđu u borbu za trofej (važe za favorite na papiru), verovatnije je da će se igrati u Beogradu.

No, da sačekamo najpre konačnu odluku Fudbalskog saveza Srbije. Termin polufinala (Vojvodina – Partizan, Crvena zvezda – Radnik) je 21. aprila, dok je finalni meč zakazan za 25. maj.

SAD JE KASNO! Kapelo žali sa Dejanom Savićevićem i titulom prvaka sveta!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mateja Kežman | Priče iz kraja #29

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime