U Kruševcu može da se igra: Čarapani očistili na vreme!

Iznenada je Srbiju ovih dana pokrio sneg, danas je vreme već mnogo lepše pa je počelo topljenje. Iako je sinoć bilo sporno da li će Partizan baš danas gostovati Napretku, dileme nema. Napredak je spremio stadion.

Napredak je trenutno na osmoj poziciji na tabeli. Današnji meč im je veoma važan jer mogu da priđu Vojvodini na bod zaostatka. Sada je sasvim sigurno da će igrati meč protiv Partizana. Sinoć se nije znalo da li će to biti moguće.

Kvota na domaćina je čak PET!

Sneg je zavejao Kruševac pa samim tim i stadion Napretka. Uprava kluba je reagovala brzo, aktivirala ljude i obezbedila sredstva za čišćenje terena. Sa druge strane, za detaljno čišćenje je bila potrebna podrška publike. Da bi prilazi stadionu i tribine bili spremni, pozvali su u pomoć svoje navijače.

Apel je očigledno urodio plodom. Kao što se može videti, stadion će biti spreman da dočeka aktuelnog šampiona. Navijači Napretka iz Kruševca su još jutros u osam sati započeli sa čićenjem, da bi sve bilo u najboljem redu.

Nadamo se da su i igrači spremni da prikažu jednu dobru utakmicu. Duel dva tima koja se nalaze na mestima koja vode u plej-of to mora da bude. Razlika na tabeli između ova dva tima je 19 bodova ali ne treba zaboraviti da je upravo Napredak naneo jedini ovosezonski poraz Crvenoj zvezdi u domaćem šampionatu.

Podsećanja radi, i navijači Partizana su se u prethodnom kolu odazvali na sličnu akciju svog kluba. Tada je u Beogradu gostovao Spartak iz Subotice. Sneg je padao a navijači pomogli da se teren pripremi za igru! Rezultat tog meča je bio 1:1.

Već su stigle kvote za derbi!

Ovoga puta Partizan ne sme da ispusti bodove kao tada. Posao će im biti malo lakši nego na svom terenu prethodnog vikenda jer će današnje popodne u Kruševcu proteći bez snežnih padavina.