Kreativnija rešenja: Dresovi koji su lepši od reprezentativnog!

Srbija
(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Mnogi nisu zadovoljni rešenjima koje je Puma predstavila kao garniture srpske reprezentacije. Dresovi su jednobojni, glavno rešenje previše liči na nekadašnje dresove Švajcarske i Austrije dok je kod rezervne varijante jedini lep momenat srpska trobojka.

Rezervna garnitura srpskog dresa je kopija italijanskog i sve bi bilo u redu da je malo bolje urađena. Trebalo je bolje uskladiti boje, malo im promeniti nijanse a i font brojeva je jedan od problema. Uglavnom, sada znamo u čemu će igrati Srbija.

POGLEDAJ PONUDU ZA SRBIJU!

Naša reprezentacija je opravdala poverenje i stigla na Svetsko prvenstvo. Dresovi nisu opravdali naša očekivanja. Želeli smo da budu bolji, lepši, da ne budu kopije nečega što smo već videli. Puma je navijačima Srbije priredila jedno loše iznenađenje.

To nas je navelo da razmislimo šta su alternative. Znamo da Puma pravi fantastične dresove, pogledajte Arsenalove garniture od pre nekoliko godina. Ali, fantastičnih dresova ima i kod nas. Ovo su neki od najlepših koji su se pojavili u Superligi a kreirao ih je domaći proizvođač.

SUPERLIGA ULAZI U FINIŠ – KLADI SE!

Beogradska firma NAAI je stvorila neke od najlepših dresova koje smo videli na našim terenima. Predstavljamo vam pet koji su ostavili posebno dobar utisak. U skladu sa tim, možda bi trebalo razmisliti da se u narednim godinama više pažnje obrati na estetiku a manje na ime proizvođača.

5. Radov sa kragnom

4. Žarkovo je trećeligaš

3. Borčeve horizontalne pruge

2. Voždovac se kamuflirao

1. Dres koji je nadživeo Donji Srem

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime