OBRADOVIĆ I DALJE GLAVNA TEMA: Veseli iznenađen dolakom u Partizan, Panter ne želi da prognozira!

kevin panter-partizan-željko obradović
Panter je govorio posle meča (FOTO: Starsport)

O Željku Obradoviću ne prestaje da se priča. Naročito od kada se vratio u Partizan, javilo se mnogo njegovih bivših igrača koji na različit način komentarišu povratak među crno-bele.

Jedan od njih je i Jan Veseli, koji je komentarisao Partizan, pa i Obradovića, sa kojim je sarađivao u Fenerbahčeom.

Kako je prihvatio odlazak Obradovića iz turskog kluba?

– Čudno, proveo sam šest godina sa njim i čudno je. To je život. Svako ima svoj put. Nemoguće je da neko bude 20 godina u istom klubu, on nije Greg Popovič (smeh) da bi ostao toliko. Mislim da mu je bio potreban odmor, a ovo je dobar izazov za njega – rekao je Veseli.

Košarkaš je takođe prokomentarisao i da ga je informacija da se iskusni stručnjak vrati u Partizan zatekla.

– Iskreno, bio sam iznenađen ovom odlukom. Razumem da je izazov, ali i dalje sam iznenađen. Sviđaju mi se ideja i projekat, raduje me što ću moći da ispratim kako im ide naredne sezone – istakao je Veseli.

O Obradoviću je govorio i njegov novi igrač, Kevin Panter, koji se u razgovoru za TV Partizan osvrnuo na rad sa srpskim trenerima.

Imao sam ih četvoricu? Trojicu – Željko, Saša i Šakota. Sviđaju mi se, uz to imam i srpski pasoš. Suđeno mi je, imam dosta dobrog iskustva sa srpskim trenerima. Pobeđivao sam sa svim svojim srpskim trenerima. Sa Đorđevićem sam osvojio Ligu šampiona. Sa Šakotom kup i Ligu šampiona. Videćemo šta će biti sa Željkom sada. Za sada je sve dobro, pozitivno i sviđa mi se – rekao je Panter.

A, kakvo je vaše mišljenje o Obradoviću?

PARTIZAN SE OPROSTIO OD PEJDŽA: Hvala za sve!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Aleksa Avramović: Kod Obradovića se greške ne prave dva puta! | S01EP22

 

3 KOMENTARA

  1. Ne verujem da će ove sezone uspeti da postignu neki značajniji rezultat, treba vremena da ih Obradović dovede na potreban nivo. Ako sve bude išlo kako treba, sledeće sezone će biti senzacija.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime