Vučić: Za svako zlato u Parizu – 200.000 evra

1
Aleksandar Vučić
(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Ugostio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić košarkaše Srbije posle osvojene srebrne medalje na Svetskom prvenstvu i tom prilikom istakao da će država da poveća nagrade za zlatnu medalju na narendim Olimpijskim igrama.

Vučić je obećao da će svaka zlatna medalja u Parizu doneti srpskim sportistima tačno 200.000 evra.

“Mi povećavamo nagrade, za zlato koje donesete, svako od vas će pojedinačno dobiti 200.000 evra. Mi dramatično povećavamo nagrade i biće peti u svetu po nivou premija”.

Predsednik se takođe zahvalio košarkašima na srebrnoj medalji koju su osvojili za Srbiju.

“Pokazali su šampionsko srce, šampionsku energiju i znao sam da će vratiti zemlji više nego što im je zemlja dala. Uz posebnu zahvalnost Boriši Simaniću. Koliko su ovi momci uspeli da ujedine celu zemlju. Ja sam im rekao, svim ovim divnim momcima koji su ujedinili i Zvezdu i Partizan, nikad nisam video toliko Zvezdinih navijača koji oduševljeno gledaju Aleksu, Bogdana, Vanju… ili partizanovci Dobrića, Davidovca…Mi čekamo zlato u Parizu, ne srebro nego zlato. Vidim da Lebron Džejms okuplja najjaču ekipu, eto prilike da ih pobedimo. Mi ispunjavamo u hitnim rokovima sve naše obaveze. Hvala svim članovima tima, porodicama, ljudima u savezu, da vam čestitam i da vam se zahvalim i da vam kažem da vas cela Srbija voli. Do zlata u Parizu”, zaključio je Vučić.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime