ŠOK, PA BORBA SA EMOCIJAMA Umesto bezbednosnih instrukcija, Miciću rođena sestra otkrila da je postao MVP (VIDEO)

2
vasilije micić-evroliga-mvp
Micić emotivno reagovao na osvajanje MVP nagrade (FOTO: screenshot/Youtube)

MVP Evrolige, Vasilije Micić, emotivno je reagovao nakon što je saznao da je osvojio nagradu.

Efes je u dogovoru sa Evroligom organizovao sastanak, na kojem je trebalo da košarkaši slučaju o merama i protokolima za Fajnal for turnir u Kelnu, puštena je video poruka.

Najpre se Miciću obratila rođena sestra Nina, koja mu je saopštila da je postao MVP, a potom je ukratko govorio i njegov otac.

Ćao Vaso, verujem da si iznenađen što me vidiš, ali želela sam da napravim video i kažem ti da si MVP Evrolige. Ja sam najponosnija sestra, znam da nas majka sada gleda i da se smeje. Znaš koliko sam ponosna svaki dan, danas možda malo više. Koliko su ljudi koji te vole ponosni na tebe. Svi znamo koliko si truda uložio, koliko odricanja, koliko smo svi pokušali najbolje što smo mogli da budemo uz tebe. Žao mi je što nisam danas tu, ali jedva čekam da te vidim, zagrlim i srećno do finala – rekla je Nina Micić.

A, potom je otac Dragan poručio sledeće:

– Vaso, čestitam ti na osvajanju nagrade najkorisniji igrač Evrolige. Za sve što si dosad uradio u košarci, ovo ti je nagrada.

Vasa se borio sa emocijama iako je bilo poprilično teško, a nagradu mu je uručio lično Đordi Bartomeu, prvi čovek Evrolige.

– Iskreno, nisam ovo očekivao. Znam da su pominjali moje ime, kao i Mirotićevo, ali očekivao sam da će on osvojiti nagradu. Jako sam srećan i hvala vam – poručio je Vasilije Micić.

Za Micića nema granica: Postao je heroj tokom najtežeg perioda u životu, najbolji je u Evropi i spreman za NBA

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Filip Čović: Dosta je bilo, vreme je za kraj karijere! | SPORT FOKUS EP04

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime