SRPSKI TRENERI SU “LUDI”, ALI IMA GORIH! Templ ispričao iskustvo iz Evrope: Znao je engleski, ali samo psovke!

5
templ-boston-njujork
Templ nije bio oduševljen (FOTO: Guliver Images)

Susret evropskih trenera i NBA zvezda često zna da bude… Čudan i nezgodan, a svoje isustvo ispričao je i košarkaš Nju Orleansa, Geret Templ.

On je tokom lokauta 2011. godine otišao u Italiju, a iako nije imao prilike da sarađuje sa srpskim trenerima, čini se da je bio i te kako upućen u njihove metode, pa je napravio i zanimljivo poređenje.

– Kada sam igrao u Italiji tokom lokauta najgore je bilo što je trener našeg tima bio lud. Srpski treneri imaju reputaciju da su ludi, a moj trener je bio Italijan, ali je radio horor stvari za koje čujete da rade srpski treneri – rekao je Templ.

On je imao priliku da sarađuje sa Markom Krespijem, ali nije oduševljen.

– Bio je veoma zahtevan i stalno me je psovao, non-stop. Znao je da priča engleski, ali je delovalo kao da je naučio samo psovke. U Evropi, kada hoće da vas motivišu, kažu vam da ste ‘pič***a’. Ako si Amerikanac sigurno ćeš to da čuješ u nekom momentu – kaže američki košarkaš i dodaje:

templ-nju orleans pelikansi
Templ je iamo zanimljivo iskustvo (FOTO: Guliver Images)

– To rade u Evropi ako misle da niste borbeni, što meni nema smisla. Moj trener mi je pričao da sam “pič***a’ bar pet puta na meču. Došlo je do toga da sam mu rekao:’Polomiću te, brate, ne možeš to da mi kažeš.

A, tu nije bio kraj, kako je rekao – na jednom meču je trener skroz “poludeo”.

– Na tom meču je skočio na sudiju i potpuno poludeo, ponašao se kao da ima tri godine. Ležao je na terenu, držao se za stomak i vrištao, mlatarao je nogama po vazduhu sigurno pet sekundi. Nikad ništa luđe nisam video – ispričao je Templ svoje iskustvo.

ISPOVEST BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE – Lipovij ne može da razmišlja o košarci, mora da ide u Češku!?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Marlon Brutal – Broj jedan je Maradona, kakav crni Pele!

 

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime