ZANIMLJIVOSTI IZ NEMAČKE: Pešić u društvu Angele Merkel i Bastijana Švajnštajgera

5
Svetislav Pešić-kss-selektor-tarlać
Pešić izašao iz bolnice! (FOTO: Getty Images)

Svetislav Pešić je stigao u Srbiju, a nakon zvnaičnog predstavljanja dao je još jedan zanimljiv intervju, u kojem je govorio o brojnim temama.

Pešić je gostovao na RTS-u i tom prilikom govorio i o privatnom životu, svojoj porodici, kao i Angeli Merkel i Bastijanu Švajnštajgeru.

Pešićeva porodica je za sada ostala u Nemačkoj, a njegov sin Marko je danas uspešan funkcioner u toj zemlji.

– Moja porodica i svi su u Minhenu. Ta odluka se malo odužila, jer ipak bez obzira što dolaziš u svoju zemlju, menjaš način života i svakodnevicu. Nadam se da me supruga neće napustiti, da će da dolazi i bude sa mnom, da ćemo da provodimo vreme i da će me podržati, ali ja sam tu – rekao je Pešić na početku.

Otkrio je srpski trener i jedan zanimljiv detalj o poznanstvu sa Angelom Merkel.

– Još nije bila kancelarka, ali posle toga je postala. Pa vi analizirajte – nasmejao se Pešić, pa nastavio:

– Bila je zadužena za ekologiju, a pošto je Alba najveća kompanija za reciklažu često nas je posećivala. Igrali smo puno revijalnih utakmica u smislu sponzorstva i sedela je pored mene na klupi. Ona voli sport, ne zbog toga što joj to treba za promociju, već zato što voli sport, košarku, fudbal i sve je zanima.

Poznato je i da su 2014. nemački reprezentativci u fudbalu tokom Mundijala nosili majice sa Pešićevim likom.

– Za to je zaslužan bio Švajnštajger. Osvojili smo prvenstvo Nemačke, a oni su se pripremali za Svetsko prvenstvo i čim se završi trening on seda u kola i dolazi u dvoranu, gde sam ja završio trening i onda ga treniram. Ima talenta, stvarno je dobar, najozbiljnije. Trenirao sam ga dribling, polaganje, šut, penale… Sportista je, na kraju je i oženio sportistkinju, našu Anu Ivanović, pa nam je zet – pojasnio je Pešić.

PEŠIĆ “PREČEŠLJAO” REPREZENTACIJU: Svi su važni, ali nisu me zvali, moraću ja njih izgleda!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: IZ ARHIVE: Kako je Svetislav Pešić nekada govorio o reprezentaciji Srbije

 

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime