Slobodan Šarenac: Alimpijević je bolji od Radonjića! (VIDEO)

Slobodan Šarenac

Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Slobodan Šarenac! Kultni sportski komentator uz koga smo svi pratili velike uspehe reprezentacije Srbije, a pre toga Jugoslavije sa nama je pričao o mnogim temama!

Uglavnom smo razgovarali o košarci, a između ostalog dotakli smo se i trenutnog stanja u Crvenoj zvezdi. Slobodan Šarenac je povodom toga rekao da smatra da se Dušan Alimpijević bar 30 odsto bolje snalazi od Dejana Radonjića na početku karijere u Crvenoj zvezdi. Mnogi ga pitaju kako bi komentarisao Crvenu zvezdu u Evroligi, a on je podsetio da je komentarisao taj tim u sezoni 1997/98 u ovom takmičenju.

POGLEDAJ CELU EMISIJU SA SLOBODANOM ŠARENCEM

 

Naravno da smo ga pitali i za komentatorske lapsuse, a istakao je da mu ni danas nije jasno kako je umesto Raduljica izgovorio Koštunica. A govorio je i o sličnom problemu koji je imao prilikom utakmica na kojima igra Marko Kešelj.

TOKOM EMISIJE SMO JEDNOG IGRAČA POSLALI NA F4 EVROLIGE!

Govorio je i o tome šta danas zamera komentatorima, te šta misli o Edinu Avdiću, Srđanu Radojeviću i kolegama sa drugih televizija. Iako ima veliko poštovanje za mlađe kolege, postoje i stvari koje im zamera.

Pitali smo ga i o objektivnosti u komentatorskom poslu, gde nam je ispričao kako je uz savet Duška Koraća malo korigovao svoj stil komentarisanja.

KLADI SE NA EVROLIGU, ABA LIGU I EVROKUP!

Šarenac je imao i zanimljive uvide u sukob NBA i Evrolige. a pričali smo i o reprezentaciji. Ispričao nam je kako je Sale Đorđević 2014. godine bio ubeđen da će osvojiti medalju na velikom takmičenju! Pitali smo ga i za utiske o čuvenoj utakmici sa Turskom u Istanbulu, gde nam je otkrio koliko je loša atmosfera u timu bila posle tog poraza.

A što se tiče mečeva sa Amerikancima – nije optimističan! Smatra da će teško biti više ikada dobiti reprzeentaciju SAD jer sada dovode najbolje igrače na takmičenja. A o svom čestom partneru u komentatorskoj kabini Marinu Sedlačeku ispričao je stvari koje verovatno niste znali!

NBA – NAJBOLJE KVOTE! 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime