Ludnica u San Antoniju na dočeku Vembanjame

1
Nba-draft-Vembanjama
(FOTO: Guliver images)

Kao što je i bilo očekivano San Antonio Sparsi su odabrali Viktora Vembanjamu sa prvog mesta na NBA draftu. Francuz je stigao u Teksas gde je imao neverovatan doček.

Ni činjenica da je bilo gotovo 40 stepeni nije sprečilo navijače da ga dočekaju u velikom broju i to povicima Vem-V-P, jasno alaudirajući na to da od njega očekuju blistave partije.

Inače je Vembanjama, posle obavljenih formalnosti u Njujorku nakon drafta, privatnim avionom otišao u San Antonio gde su ga dočekale najveće počasti, kao da je u pitanju uvaženi državnik.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Avion kojim je sleteo pozdravljen je odmah na aerodromu vodenim topovima, a sve do prelaska u kombi u pratnji na putu su mu bili policajci na motorima.

Kada je izašao iz kombija supertaletovani francuski centar se pozdravio sa svim okupljenim navijačima i slikao se sa gotovo svima.

Viktor Vembanjama
FOTO: Guliver

Zanimljivo je da je jedan od navijača došao obučen kao vanzemaljac zbog aluzije Lebrona Džejmsa na talenat Vembanjame i to prvog pika koji je Evropljanin još od 2006. godine i Andree Barnjanija.

“Stvari su veoma uzbudljive. On je veoma uzbudljiva perspektiva. Biće veoma zabavno. To pokazuje koliko ljubavi želimo da mu pokažemo i da smo ovde svi porodica i da nema zbog čega da brine. Sve će biti dobro”, rekao je Džeremi Sočan igrač San Antonija koji je i dočekao Vembanjamu.

Nova era u San Antoniju sa Francuzem u centru projekta može da počne.

Bonus video:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime