KURUCOVA KARIJERA U OZBILJNOM PADU: Otišao iz Partizana, a neće ni u reprezentaciju!

2
rodions kuruc-partizan
Kuruc ide u Betis! (FOTO: Starsport)

Da je Rodions Kuruc ogroman promašaj Partizana to je svima jasno. Ali da će karijera krilnog košarkaša biti u tolikom padu, malo ko je mogao da se nada.

Prošle sezone je Kuruc imao određenu ulogu u NBA ekipi Bruklin Netsa da bi ove sezone, već negde na njenoj polovini, postalo jasno da nije na nivou Partizana.

Ili se barem nije uklopio u taktičke zamisli trenera Željka Obradovića koji je dozvolio letonskom košarkašu da se i pre završetka sezone vrati u domovinu.

Trenirao je tamo Kuruc individualno i spremao se za nastup u reprezentaciji Letonije u junskom kvalifikacionom prozoru.

Međutim, na kraju krilni igrač neće ni zaigrati za četu Luke Bankija! Za sada, nema opširnijih informacija šta je prouzrokovalo odustajanje nekada NBA igrača, ali je sigurno da ga nećemo gledati protiv Srbije.

Imaće “orlovi” na gostovanju u Rigi jednu brigu manje, mada u kakvoj je formi bio Kuruc pitanje je da li je njegov izostanak zaista hendikep ili ne…

U svakom slučaju selektor Svetislav Pešić će morati da smišlja taktiku protiv ostatka letonskih zvezda poput braće Davisa i Dairisa Bertansa, Rolandsa Šmitsa, Artursa Kuruca, Anžeja Pasečniksa…

SRBIJA SIGURNO KORAČA KA ZLATU: Upisana i druga recka na SP!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime