Retkost na košarkaškim terenima: Tuča trenera u Francuskoj! (VIDEO)

Neretko se dešava da na košarkaškim parketima dođe do fizičkog sukoba između igrača usled ogromne nervoze, međusobnih prozivki ili zbog nezadovoljstva određenim sudijskim odlukama, ali ono što se ne viđa često jeste tuča trenera.

Upravo to se dogodilo u Francuskoj u subotu uveče na meču između Pau Orteza i Šalona u okviru 11. kola nacionalnog šampionata kada je 60-godišnji Žan Deni Šule, očigledno iznerviran trećim uzastopnim porazom svog tima, „nagazio“ trenera gostujuće ekipe Lorana Vilu.

Šule je u Palati sportova pružio ruku Vili, ali je odmah počeo da mu se unosi u lice i zatim ga odgurne ramenom, zbog čega je reagovao pomoćnik iz stručnog štaba Šalona. Međutim, Šule je nastavio da se prepire, pa je i pomoćnika odgurnuo ramenom, ali ovaj mu nije ostao dužan pošto ga je uhvatio za vrat, nakon čega su igrači počeli da ih razdvajaju.

Superklasiko: Maradona ga je igrao, Mesi nije, a Batistuta i Kaniđa su menjali dresove

Na snimku jasno može da se vidi kako Šule jednostavno nije mogao da se pomiri sa porazom svog tima, pa je bes želeo da iskali na protivničkom taboru.

Šalon je dobro počeo sezonu, ali sada se nalazi u seriji od tri poraza i trenutno zauzima sedmu poziciju sa učinkom 6-5, baš kao i Pau koji se zbog lošije koš razlike nalazi na 11. mestu.

Što se tiče pomenutog meča, Si Džej Heris je predvodio domaću ekipu do trijumfa sa 31 poenom, uključujući sedam trojki, a odličan je bio i Čikoko Vitalis koji je upisao 27 poena i sedam skokova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime