Poceko je video Pakjaa (FOTO)

1
đanmarko poceko-italija
FOTO: FIBA

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko se našalio na račun filipinskog boksera Manija Pakjaa tokom jedne od prvih konferencija po dolasku u Manilu.

Kada je konferencije za medije bila pri kraju i više niko nije želeo da postavi pitanje, Poceko je uzeo reč.

“Gde je Mani Pakjao? Zašto nije došao? Da li me se plaši? Bio sam veliki njegov fan, tako da mi je veoma žao. Recite mu nešto u moje ime. Da li ga neko ovde poznaje? Ok, moj broj je 335… Reci mu da me pozove. Hajde da zakažemo sastanak u hotelu”, našalio se Poceko.

Nije mnogo vremena prošlo, selektor Italije je ponovo tražio da upozna boksera. Posle poslednje utakmice u grupnoj fazi, ponovo se zapitao:

“Ovde je gužva kao u saobraćaju napolju (smeh). Gde je Pakjao, gde je? Opet nije došao, boji se? A, zbog saobraćaja ga nema”, rekao je Italijan u svom stilu.

Posle svih pokušaja, konačno je usledio odgovor, Pakjao se odazvao pozivu selektora Italije, ugostio ga u svojoj kancelariji, a uspeli su da odigraju i partiju šaha.

Koliko Poceku ovo znači, možete videti po osmehu njegovom osmehu na licu.

Pakjao je prvi bokser koji je postao svetski prvak u osam različitih bokserskih težinskih kategorija, u kojima je osvojio deset naslova svetskog prvaka.

Osim boksa, aktivno se bavi i politikom, te je tako postao poslanik u skupštini Filipina.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

BONUS VIDEO:

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime